Der har været to butikstyve på spil i Føtex, hvor der er blevet stjålet fire mobiltelefoner og et Apple tv fra et glasskab.

Nicolaj Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og han kunne til at starte med berette om indbrud på Fasanvej.

– Der har været indbrud i en villa lørdag klokken 10:40, hvor der er knust et vindue, og via håndsindrækning er der stjålet en stor vase. Der er ikke nogen mistænke, siger Nicolaj Rasmussen og kommer ind på et indbrud i en garage på Ryttergrøftvejen søndag klokken 02:16:

– Man er kommet ind ved at klippe en hængelås over, og der er stjålet blandt andet blomster og værktøj. Der er videoovervågning på stedet, oplyser Nicolaj Rasmussen.

Den sidste sag drejer sig om et tyveri fra Føtex i Prinsessegade.

– Fra et glasskab er der stjålet fire mobiltelefoner og et Apple tv. Der er sikret video af det. To personer er set tage tingene ud, og er gået fra stedet uden at betale. Det skete søndag klokken 18:16, siger Nicolaj Rasmussen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer