Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Kenneth Nielsen, der stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om en bølge af indbrudsforsøg i det samme område, der er foregået i samme tidsrum. Det formodes derfor, at der er tale om samme gerningsmand.

På Lundingsvej har der været indbrudsforsøg i en boligblok. Det er sket mellem mandag klokken 14:00 og frem til tirsdag klokken 09:00. Man har forsøgt at bryde indgangsdøren til boligblokken op. I samme boligblok har man forsøgt bryde ind i kælderen.

Lidt længere ned af Lundingsvej har også været indbrudsforsøg. Man har brækket en nøgleadgangskontrol af, og forsøgt at opbryde indgangsdøren til blokken. Det er sket i gerningstidsrummet mandag klokken 14:00 og frem til tirsdag klokken 09:00.

På Fælledvej, der ligger lige op ad Lundingsvej, har også været indbrudsforsøg, og det er ligeledes i blokke og det er sket i samme tidsrum som de andre forsøg.

I den ene blok på Fælledvej har man forsøgt at komme ind via kælderen ved gavlen, hvor man kan se opbrudsmærker. Ved den anden blok har man forsøgt at komme ind via indgangsdøren til blokken, hvor man også kan se opbrudsmærker.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply