Onsdag til torsdag blev der begået indbrud i en lejlighed på Ullerupdalsvej i Fredericia. Indbrudstyven er kommet ind via en rude i en tressedør, der er blevet opbrudt. Der er ikke blevet stjålet noget fra lejlighden, men indbrudstyven har ødelagt nogle billeder, der stod på gulvet i lejligheden.

Torsdag i tidsrummet mellem klokken 09.30 og 17.20, blev der begået indbrud i en lejlighed på Lumbyesvej i Fredericia. Indbrudstyven er kommet ind ved at knuse en rude i en terrassedør på altanen. Der er blevet stjålet 3-4 guldringe fra et smykkeskrin i stuen.

Torsdag i tidsrummet mellem klokken 16.15 og 17.20, blev der begået indbrud i en lejlighed på Damvej i Fredericia. En terrassedør er blevet opbrudt – formentligt med et koben. Hele lejligheden er blevet gennemrodet. man stjæler et smykkeskrin, der indholder diverse smykker. Smykkeskrinet af lavet af krokodilleskind..

– Det sidste indbrud er på Lumbyesvej, hvor der torsdag i tidsrummet mellem klokken 13.00 og 20.00 blev begået indbrud i en lejlighed på Lumbyesvej. En altandør er blevet opbrudt. Hele lejligheden er blevet gennemrodet og der er blevet stjålet sølvsmykker, iPad og ca. 600 kroner i småmønter, oplyser politiassistent Jesper Nielsen fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.