Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Vicekommisær Finn Ellesgaard Nielsen, der stod for dagens døgnrapport.

Han kunne fortælle om et forsøg på indbrud mellem 21.30-22.00 i går på I.P. Hartmannsvej i Fredericia. Der er opbrudsmærker flere steder på huset, og et vindue var opbrudt, men man formoder, at tyven er blevet forstyret, hvorfor der ikke er stjålet noget eller har været nogen inde i huset. Der er ikke noget signalment på tyven.

En 24-årig mand blev klokken 20.42 stoppet på Røde Banke med stoffer i blodet. Manden havde samtidig ikke førerret. Han sigtes for begge forseelser.

Endelig kunne politiet oplyse i forhold til tyveriet af elværktøj på Ballesvej, at der er tale om en større mængde. Fire håndværksvirksomheder er berørt. Der er stjålet håndværktøj, elværktøj og lasermålere. En del af værktøjet er af mærket: Makita. Tyveriet fra byggepladsen ved DLG er sket mellem fredag kl.20.00 og lørdag kl.07.00

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Brian Magnussen
Brian Magnussen
5 måneder siden

Det undrer mig hvem der bruger de ting der er stjålet. Der er noget særligt ubehageligt ved tanken om at man kunne være ansat i en virksomhed der har købt deres værktøj som hælervare.