FJJK (Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub) var til DM i judo i weekenden. FJJK deltog med 20 deltagere i alle alderskategorier. Den yngste deltager er kun 9 år gammel og den ældste er 46 år gammel.

De lokale kæmpere udviste en særlig kampgejst og gjorde god brug af alt hvad de havde lært. En gejst, vilje og teknik der skulle føre frem til mange medaljer.

Weekenden startede lørdag, hvor aldersgrupperne: u18, u21, senior(+21 år) og masters(+30 år) kæmpede, og vi havde syv kæmpere med her. En kæmpe indsats fra de FJJKs kæmpere førte til fire bronzemedaljer i et stærkt felt af dygtige kæmpere.

Der var bronze til: Christian Andersen, Josephine Stensgaard, Lasse Hildingberg og Sune Juhl Laursen.

Derudover var der også DM for u17 hold. Her deltog Mai Due Nørskov på et mix pigehold og holdet gik hele vejen, og vandt en flot guldmedalje.

Søndag var det de yngste der skulle igang, og her havde FJJK 13 deltagere med. Aldersgrupperne hed u12 og u15. Igen var der et stærkt felt af dygtige kæmpere fra hele landet, og FJJK’s kæmpere havde en stor opgave foran sig. Med flot teknik og stærk vilje kæmpede de sig frem til en lang række placeringer. Ialt blev det til tre Danske Mestre, fire sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Følgende vandt medaljer:

Guld og Dansk Mester
Mai Due Nørskov
Mie Due Nørskov
Mikkeline Dall

Sølv:
Ane Kanstrup
Jonas Nydam Møller
Lærke Helmer
Oliver Due Nørskov

Bronze:
Sebastian Møller
Sigfús Gilsson

Sidste kæmper i ilden var Lasse Hildingberg som deltog i Hold DM for senior. Han kæmpede sammen med Brønshøj klubben, og sammen med dem fik han kæmpet sig frem til en sølvmedalje.

Henover hele weekenden blev der lavet rigtig mange flotte kampe og det sikre FJJK et af de bedste resultater de har lavet i mange år. I alt blev det til:

4 Danske Mestre
5 Sølvmedaljer
6 Bronzemedaljer

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce