Fire mænd, nogle af dem fra rocker- bandemiljøet, blev tirsdag anholdt i en større, koordineret politiaktion, som Særlig Efterforskning Vest stod bag. Aktionen er et led i efterforskningen af en stor narkosag, hvor der tidligere er blevet beslaglagt flere hundrede kilo amfetamin. 

Under tirsdagens indsats blev der foretaget ransagning på adresser i flere jyske politikredse og i hovedstadsområdet. Ved ransagningerne blev der blandt andet fundet en skarpladt pistol. 

Tre af de anholdte sigtes for besiddelse og distribution af en omfattende mængde narkotika, mens den fjerde sigtes for at have været i besiddelse af et skydevåben. 

Særlig Efterforskning Vest slog første gang til i sagen den 28. juli sidste år og fulgte op med en aktion den 18. august. Ved de to aktioner anholdt politiet i alt 16 personer –  14 af dem blev varetægtsfængslet. Fem af dem har allerede fået dom i sagen. 

Fremstilles i grundlovsforhør onsdag

De fire anholdte i tirsdagens aktion bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag kl. 9.30 ved Retten i Aarhus. 

”Det er vores vurdering, at de anholdte i dagens indsats har været en del af et større netværk, som har distribueret store mængder hård narko. Der er tale om organiseret kriminalitet med tråde til rocker-bandemiljøet, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen, ” siger politiinspektør i Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen. 

Anklagemyndigheden vil af hensynet til den videre efterforskning anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret onsdag, og Særlig Efterforskning Vest ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen p.t. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer