Fredericia AVISEN kunne tidligere i dag fortæller, at Fredericia får del i en ny stor pulje til bekæmpelse af bandekriminalitet. Det er noget der glæder direktør i Boligkontoret Fredericia, Finn Muus.

Det var en overrasket Finn Muss Fredericia AVISEN fangede på telefonen. Selv havde han endnu ikke læst den gode nyhed for Fredericia, men han var positiv omkring de ekstra midler.

“Under alle omstændigheder er det altid godt når der bliver tilført flere midler til et område – og det er uanset om det er sociale indsatser eller som nu imod bander” siger Finn Muus til Fredericia AVISEN.

Udbygning af tæt samarbejde

“Vi har allerede et godt samarbejde med kommunen, skolerne og politiet nu – men det bliver da kun styrket ved flere medarbejdere. Jeg forestiller mig at kommunen kan ansætte flere gadeplansmedarbejdere, der kommer tæt ind på de unge og mærker hvad der rører sig” fortsætter Muus.

Læs mere efter annoncen…

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk

“Den forebyggende indsats er vigtigt. Vi har ingen bander i hverken Korskær- eller Sønderparken. Men der er ingen tvivl om, at der er unge på kant med loven. Hvis vi, med de ekstra midler, kan gøre en endnu større indsats for at undgå dette er det fantastisk” siger Finn Muus.

“Det er vigtigt at pointere, at det her ikke må være penge til at stigmatisere Fredericia eller vores boligområder, for jeg ser ikke bander som værende et problem. Men når det er sagt, så er alle penge til forebyggelse kærkomment” slutter Finn Muus.