Den 1. oktober 2020 overtog Finn Engberg nøglerne til Kop & Kande i Midtpunktet. Det er gået stærkt – men alligevel er det business as usual. Finn glæder sig over den modtagelse, han fik den første dag.

Der er travlt i Kop & Kande fredag formiddag, dagen efter Finn Engberg overtog nøglerne til butikken. Finns kolleger er ved at servicere kunderne, imens sidder Finn bag computeren for en stund.

»Jeg er lige ved at se på et opslag på Facebookside. Det skal jo også passes,« indleder Finn Engberg og fortsætter:

»Jeg har fået en virkelig god modtagelse af alle – personalet og kunderne, men det har også været let. Lise og Helle (tidligere indehavere af Kop & Kande i Fredericia red.) har virkelig givet mig en god affyringsrampe at starte på. Det er jeg virkelig taknemmelig for.«

For Finn Engberg er det da også vigtigt at slå fast, at Kop & Kande i Fredericia fortsætter som normalt – både på personalesiden og som koncept.

»Det er faktisk business as usual. Derfor kørte vi heller ikke store tilbud på dag et. Der kommer naturligvis tilbud og andre gode ting i løbet af året, men det har været vigtigt for mig at vise alle, at vi driver det videre i den gode ånd, som butikken allerede har. Og det var også, hvad kunderne så torsdag. Mange mennesker kiggede forbi, og det er jeg taknemmelig for,« slutter Finn Engberg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer