Der går ikke lang tid, før Fredericias gader ligger så godt som øde i vintermørket. Om vinteren trækker flest folk nemlig indenfor, for at vi skal kunne holde varmenigennem vinterkulden. For at du skal komme godt igennem vinterens mørke, så er det vigtigt, at du sørger for god belysning indenfor. 

Lys som energikilde

Det er ingen hemmelighed, at mange danskere synes, det er udfordrende at komme igennem vinteren. Mange af os har nemlig en tendens til at blive mere nedtrykt og tung i kroppen, når dagene bliver kortere. For at undgå at falde hen til melankolien i de mørkeste måneder så er det derfor vigtigt at finde lyspunkter i hverdagen. 

Rent bogstavelig talt så gælder det om at bevæge sig ud i Fredericias smukke naturområder i dagslyset. Hvis du har muligheder for det, så er det derfor en god ide, at du holderfrokost ude i dagslyset, eller at du lægger nogle walk-and-talk møder ind i løbet af arbejdsdagen. 

En anden måde at komme godt igennem vinteren på, er at sørge for god belysning hjemme hos sig selv. Invester derfor gerne i nogle nye lamper, som både lyser op i mørket, men også nogle stemningsfulde lamper, som giver dit hjem denhelt rigtige og hyggelige stemning. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af belysning samt lyspærer, som kan hjælpedig med at komme godt igennem vinteren.

Hold dig aktiv igennem vinteren

Den rigtige belysning er vigtig for at holde gejsten op i vintermørket. Hvis du får akut mangel på sollys, så kan du også investere i en UV- lampe, hvor du kan give dig selv en daglig påfyldning af sollys. Det du også skal gøre, er at sørge for, at du holder dig aktiv. Man kan godt få lyst til at lukke sig inde bagved mørke gardiner, når det er koldt og mørkt udenfor, men det er ikke altid den bedste løsning. 

Det er derfor en god ide, at du allierer dig med en god ven, og sørger for at mødes et par aftener om ugen til en skøn aftentur. Ved at få bevægelse ind som en naturlig del af dagen og samtidig få muligheden for at snakke ud med en af dine gode venner, så bliver det nemmere at holde fast på det godehumør. 

Husk at invitere venner over til socialt samvær i løbet afvinteren, sammen er man altid stærkere.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer