For fjerde år i træk er Madsby Legepark klar, parat til start med røde næser og forhåbentlig masser af solskin til årets Klovneløb

Lad os slå fast med det samme, at Klovneløbet ikke er et løb, hvor det handler om at komme først. Løbet er for alle og har til formål at indsamle penge til hospitalsklovnenes arbejde på landets børneafdelinger.

Det handler først og fremmest om at have en god og hyggelig tur, som du kan gennemføre gående, løbende, hoppende med børnene i trækvognen eller oldemor i kørestolen. Du er selvfølgelig også velkommen til at give den gas hele vejen og meget gerne i dit bedste klovne outfit”, siger Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark, der er den lokale arrangør af løbet i Fredericia.

Vælg mellem to ruter

Sidste år lå Klovneløbet samme dag i de 16 deltagende byer, men i år er det op til de lokale arrangører, hvilken dag i juni løbet skal ligge. I Fredericia skal du finde den røde næse og løbeskoene frem søndag den 14. juni kl. 13.00 med start i Madsby Legepark.

Her kan du vælge mellem to ruter på enten 2,5 km eller på 5 km. Der er start og mål ved Dukketeaterscenen i legeparken, og ruten følger stort set stisystemet i Madsbyparken og forløbet i sundhedssporet.

De to klovne fra Tryl og Spas sørger for, at du kan få skruet pulsen i vejret med en sjov omgang opvarmning kl. 12.30 og står klar til at heppe ved målstregen.

Tilmeld dig online hos Hospitalsklovnene

Du kan tilmelde dig Klovneløbet på www.klovneløb.dk eller på selve dagen i Informationen i legeparken efter kl. 10.00, hvor du vil få udleveret et startnummer. Har du, som deltager, ikke gemt din røde næse fra sidste år, er der en ny rød næse at hente i legeparken.

Prisen for deltagelse er 60 kr., som du kan betale med MobilePay ved at henvende i Informationen. Heraf går 48 kr. direkte til hospitalsklovnes besøg på børneafdelingerne, 6 kr. går til administration, og 6 kr. går til den lokale arrangør.

Der er gratis vand og frugt til alle deltagere – og den obligatoriske røde næse.

Tag madkurven med

Alle deltagere får gratis grillbilletter til legeparken den dag, hvor løbet afholdes. Der er også en gratis tur i Madsby-Toget at hente for alle tilmeldte under 12 år. Så der er gode muligheder for at få en hyggelig dag i legeparken.