Forside Danmark FIFA19 før du kommer i gang

FIFA19 før du kommer i gang

DEL
fifa 19

Fredericia AVISEN har længe ventet på FIFA 19. Men efter at have forudbestilt spillet skabte det en del spørgsmål og forvirring. Det vil vi prøve at beskrive her og forklare, hvorfor det er en god ide at downloade sine spil til Playstation4.

Jeg elsker FIFA og har spillet det siden starten på Playstation senere PsOne, spillet har udviklet sig meget siden starten i 1994 på Pc. Spillet har skiftet navn et par gange undervejs men har siden 2006 kun heddet FIFA og et årstal.

Første FIFA fra EA SPORTS til Playstation i 1996

Download af FIFA

De sidste to år har jeg downloadet spillet i stedet for at købe det fysisk i en butik. I år ved udgivelsen af FIFA19 valgte jeg at købe tidlig adgang, samt en fordelspakke med lejespillere, trøjer og de eftertragtede Jumbo Packs med spillere til FUT.

Hvorfor downloade spil?

Lad mig starte med at fortælle, hvorfor jeg er begyndt at downloade spil i stedet for at købe dem fysisk i en butik. Min søn og nok også mig selv, kan nok ikke komme udenom at ikke have været forsigtig nok med DVD-skiverne. Det har resulteret i spil, der enten ikke kunne loade bestemte sektioner, eller simpelthen har været skyld i nogle spil har været ubrugelige. Jeg har også prøvet at købe en garanti hos forhandlere, så man kunne få sit ridsede spil byttet, men har aldrig fået gjort det. Det er hovedårsagen til, at jeg er begyndt at downloade spil, selvom de nye spil titler ofte er dyrere, men så får man dem leveret lige hjemme i sofaen.

Den anden store grund til at downloade specielt FIFA er FUT delen. FUT står for FIFA Ultimate  Team og er en blanding af at samle fodboldkort og konkurrere på et højere plan. Man kan enten spille sig til de eftertragtede kort, eller købe pakkerne. De spillere, der er i pakkerne har stor betydning for kvaliteten og  kemien på holdet. I FIFA18 købte jeg en del pakker, da mit talent til at vinde de store turneringer online og modtage pakker ikke er så stort. Derfor købte jeg tidligere adgang for at få et forspring på tre dage og samtidig 40 Jumbo Premium Gold Packs.

Man kan altid diskutere om, det er fornuftigt at købe tilbehør til en computerspil. Men tiden jeg bruger på det og fornøjelsen, jeg har med det, giver for mig mere end en tur i biografen med slik, popcorn og cola.

PlayStation Store dit store online spille supermarked

Jeg købte spillet i PlayStation Store for cirka fjorten dage siden og det skabte en del forvirring, da beløbet blev trukket med det samme og jeg ikke kunne se et bevis på min PS4, kun i mail.

Der opstod nogle spørgsmål, da alle andre spil, jeg tidligere havde købt straks kunne downloades. Jeg havde troet, at jeg kunne downloade det straks og at det så blev spilbar tre dage før som lovet.

Ville det selv begynde at downloade tre dage før?

Ville jeg får en notifikation når det var muligt?

Havde jeg begået en fejl og ikke ville modtage spillet?

Som du nok kan læse, var jeg meget forvirret, det var min første forudbestilling, jeg gik på jagt på Google og Youtube for at få svar. Men det var først via min egen Facebook, at hjælpen kom, og dem der hjalp med svarene havde selv haft samme spørgsmål med deres første køb af forudbestilte spil.

På tidspunktet for den lovede udgivelsesdato kom spillet til syne under mine købte spil. Jeg downloadede spillet og venter med at fortælle om førstegangsoplevelsen til næste artikel.

Men der opstod endnu er spørgsmål? Hvor er mine 40 Jumbo Premium Gold Packs, der var kun to til rådighed. Efter endnu en tur hos mine Facebookorakler fandt jeg ud af, at de kommer to om ugen indtil jeg har fået dem jeg har købt. Jeg så gerne, at alle disse forvirringer var forklaret fra EA Sports på en gennemsigtig måde, men kan godt afsløre, at efter jeg har prøvet spillet er alle starts vanskelighederne glemt.

DEL