FHKs U18-piger kvalificerede sig mandag aften til U18 ligaen. Det skete efter en sejr på 30-29 mod Aarhus United efter forlænget spilletid.

Træner Sandra Folden fortæller følgende til kampen til Fredericia Avisen:

“Pigerne vinder efter omkamp til det 4. Seedet aarhus united 30-29. Hold nu op en kamp. Holdene stod lige det meste af første halvleg. FHK kæmpede og figthede konstant, hvilket gjorde, at de kun var bagud med 11-12 til pausen. I anden halvleg fulgtes holdene igen ad, men med godt forsvar og disciplineret angrebsspil, begyndte FHK at trække fra og var med små 5 minutter tilbage foran med tre. Men så får fhk først en udvisning og kort efter nr to. Det fik Aarhus tilbage i kampen og derfor sluttede den ordinerende kamp uafgjort 26-26.

“Så skulle der omkamp til, 2 x 5 min. Efter kort tid spillet vrikker Frederikke om på knæet og spillet bliver stoppet og hun må desværre bæres fra banen. Pigerne fra FHK figthede videre og holdene skiftes til at føre. Vigtige redninger i målet og vigtige scoringer til sidst gjorde, at pigerne var foran med 45 sekunder tilbage. Pigerne holdte deres føring og vandt en sindssyg håndboldkamp,” fortæller en stolt Sandra Folden, som samtidig havde tankerne hos Frederikke, der kom til skade.