24-årig Maja Bank Andreasen er i praktik i FHK frem til d. 31. oktober i forbindelse med, at hun læser en professions bachelor i Sports Management. 

Som opvokset vestjyde, nærmere betegnet i Skjern, har Maja en naturlig interesse for spillet med den klistrede harpiksbold. Og da hun fik muligheden for at kombinere interessen med et fremtidigt job greb hun den.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I slutningen af juli startede Maja i praktik i FHK, hvor hun har sin daglige gang på kontoret med direktør Thomas Renneberg-Larsen, den administrative koordinator Dorthe Runge og event- og marketingsansvarlig, Cecilie Gabriel Andersen.

Dermed vil man i den kommende tid komme til at møde Maja i forbindelse med FHK’s hjemmekampe i thansen ARENA. 

“Det var lidt specielt at være her i forbindelse med kampen mod Aalborg pga. corona, men jeg håber, at jeg får oplevet en fuld hal,” siger Maja, der medgiver, at det ikke er realistisk.

Men hvordan opstod Majas interesse for Sports Management? Det spurgte vi Maja om.

“Jeg læste markedsføringsøkonomi i Esbjerg, og der kom der et oplæg fra Sascha fra Skjern, der fik uddannelsen til at lyde spændende. Jeg startede derfor på UCL i Odense,” forklarer Maja, der tidligere har været i praktik i Ringkøbing Håndbold:

“Men det her er noget andet. Der er flere processer her. FHK er en større klub, og der er større interesse omkring herrehåndbold,” siger Maja.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Fremtiden for Maja er klar. Hun vil ansættes fast i en sportsklub hvad enten det er fodbold, håndbold eller ishockey, hvor hun mener, at hun kan gøre en forskel.

“Jeg føler, at jeg kan være med til at optimere flere processer. Eksempelvis kan det være at få flere følgere på sociale medier, og lige nu arbejder jeg med at rekruttere flere frivillige. Det er også en del af det,” siger Maja.

Onsdag indleder FHK sæsonen i Herreligaen, hvor holdet møder Bjerringbro-Silkeborg og i den forbindelse er der naturligvis mulighed for at møde FHK’s praktikant, Maja Bank Andreasen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer