Den 23-årig FHK-spiller, Jakob Mikkelsen, er torsdag aften blev præsenteret i den franske klub Istres.

I efteråret kom det frem, at Mikkelsen forlader FHK efter fem år i den fredericianske klub. Meldingen gik på, at det var for at skifte til en udenlandsk klub, og det er nu kommet på plads.

»Jeg har ellerede rejst til den franske by Marseille med mine forældre ,da jeg var mindre og jeg elskede byen. Jeg kan ikke vente med at opleve den franske kultur. Det er en stor chance at få i den her komplicerede periode. Jeg har været i dialog med Rasmus Nielsen (som spiller i Istres, red.), der hjalp mig i mit valg,« siger Jakob Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

Jakob Mikkelsen, der har skrevet under på en to-årig kontrakt med Istres, har i den indeværende sæson bombet 47 mål ind og leveret 28 assists i 15 kampe for FHK. Foruden Rasmus Nielsen bliver Jakob Mikkelsen også holdkammerat med danske Torben Petersen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer