Torsdag aften var der igen en gældende håndboldkamp i thansen ARENA efter Corona lukkede alt håndbold ned pludseligt i marts måned. Fredericia HK’s 2. Divisions damer var de første på halgulvet, hvor der var prominent besøg fra ligamandskabet fra Aarhus United. Fredericias hold har fået en række tilgange, men det var ikke nok til at overvinde Aarhus United, der med stor sikkerhed hev en storsejr med til Aarhus.

Det var ikke mange succesfulde angrebssituationer de rødklædte spillere fra Fredericia HK kunne bryste sig af i kampens indledning. Hjemmeholdets noget mere fysiske forsvar havde et solidt tag på hjemmeholdet, der ikke fik spillet sig til mange kvalificerede afslutninger. I den anden ende var der succes fra gæsterne, der efter fem minutter var foran med 0-4. I Fredericia-målet startede keeper Kira Nyboe Jensen, der hev et par store redninger frem. 

Cecilie Damgaard Pedersen fandt som den første vejen ind bag Aarhus United-keeper Nora Persson. Stregspiller Alberte Thomsen efterfulgte successen og leverede elegant et mål mere til tavlen – og kort efter leverede Thomsen samme flotte stil med endnu et lob over en chanceløs Aarhus United-keeper. I den anden ende holdt forsvaret bedre fat, anført af keeper Kira Nyboe Jensen, der fortsatte den fine stil. Efter ti minutter viste måltavlen 3-8 i Aarhus Uniteds favør.

Det var Alberte Thomsen der igen fik rykket sig fri på stregen, hvorefter Maria Husted elegant lagde et indspil. I sikker stil scorede Thomsen atter et mål til tavlen – tre mål i streg fra den nye stregspiller i FHK-trøjen. Nede med 6 mål lagde FHK-træner Daniel Sandbye det grønne timeout-kort for at få en snak med sine spillere. I målet tog Malou Holmann over efter et kvarter – og med succes. Med stor elegance greb hun en ellers kvalificeret afslutning fra Aarhus United. Kort efter fulgte endnu en flot redning, denne gang på en helt fri Cecilie Mørch. Tre minutter senere gentog samme scenarie sig, endnu en flot redning i FHK-målet. FHK’s Stine Højgaard bragt sig som den tredje FHK’er på måltavlen med et flot mål kort før halvleg.

Måltavlen lyver ikke, der var lagt an til en ordentlig øretæve ved halvleg. Aarhus United havde med sikker hånd bragt sig meget solidt i front med stillingen 5-18. Det var især mange tekniske fejl der gjorde ondt på de rødblusede. Med næsten hele holdkortet på måltavlen havde Aarhus United den klare overhånd i kampen. 

Kira Nyboe Jensen fik målet fra anden halvlegs start og startede med flere flotte redninger. Dog lykkedes det Aarhus United at putte flere bolde i kassen, men Kira gjorde sit til at holde boldene ude. I den anden ende fik Fredericia spillet Frederikke Elbæk helt fri – og med stor sikkerhed scorede hun FHK’s første mål i anden halvleg. Anden halvlegs første ti minutter gav en yderligere udbygning af føringen til gæsterne, der kunne se sig foran med 6-23. Ved stillingen 6-25 efter 45 minutter smed træner Daniel Sandbye endnu engang det grønne timeout-kort. 

Malou Holmann fik i samme ombæring lov at bytte med Kira Nyboe Jensen, og den nytilkomne FHK-keeper fortsatte hvor hendes holdkammerat slap. Lige med det samme hev hun en flot redning frem. I den anden ende så det stadig meget svært ud. Der var ikke mange store chancer – og når bolden endelig fik retning mod målet, så stod Nora Persson klar. Alberte Thomsen fik løbet sig fri igen og fik sat anden halvlegs andet mål ind for FHK – hendes fjerde af slagsen. Cecilie Damgaard kom fra sin plads på venstre fløj i et spring over midten – og hamrede bolden i kassen. Maria Gaard Hansen tog over fra stregkollegaen og smed en kasse ind. Kort efter fik Alberte Thomsen tilkæmpet sig en bold – og det gav et straffekast, som Mathilde Niess udnyttede på bedste vis.

Hulda Dagsdottir ville også med på måltavlen, så hun hamrede bolden ind. Kort efter var der endnu engang et FHK-mål på tavlen, denne gang var det Maria Gaard Hansen igen. I målet holdt Malou Holmann fast i den gode stime og sikrede med flere flotte redninger, at FHK kunne spille næsten lige op med gæsterne fra Aarhus United i anden halvleg.

FHK tabte kampen mod Aarhus United med 12-32.

Mål:

Aarhus United:

 • Mathilde Neesgaard Mogensen (88): 2
 • June Bøttger (17): 6
 • Frederikke Glavind Hedegaard (9): 4
 • Line Ellertsen (8): 3
 • Emma Mogensen (7): 1
 • Mie Guldager (10): 1
 • Marielle Martinsen (3): 4
 • Line Berggren Larsen (27): 3
 • Cecilie Mørch Hansen (22): 2
 • Annika Meyer (6): 5
 • Sophia Stærmose Snogdal (11): 1

FHK:

 • Cecilie Damgaard Pedersen (11): 2
 • Alberte G. Thomsen (8): 4
 • Stine Højgaard (6): 1
 • Frederikke Elbæk (70): 1
 • Maria Gaard Hansen (14): 2
 • Mathilde Niess (3): 1
 • Hulda Dagsdottir (24): 1
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer