Önnereds HK har skrevet kontrakt med FHKs Mishels Liaba. Den 26-årige var et vigtigt tandhjul for Alingsås i sæsonen 2018/19. Nu er han tilbage i den svenske liga.

Nordmanden rykkede først til Aalborg, inden han den efterfølgende sæson skiftede til ligakonkurrenten Fredericia HK.

– Jeg har spillet et år i Aalborg, hvor jeg fik en masse erfaring ved at spille i Danmarks bedste klub, og i Champions League. De sidste to sæsoner har jeg spillet i Fredericia Men den sidste sæson blev desværre ikke, som jeg gerne ville, da jeg har haft problemer med mine sener, siger Mishels selv.

– Min familie og jeg har savnet Sverige, og vi ville gerne tilbage hertil, så da Önnered kontaktede mig, syntes jeg, det var interessant med det projekt, der er i gang. Derudover har jeg hørt mange positive ting om holdet og foreningen, fortsætter Liaba.

Liaba har kontrakt for sæsonen 23/24.