FHK løb på alt, der kunne løbes på i den første testkamp mod Otterup, som blev besejret med 40-26. Stilen med at løbe meget holder FHK fast i, fortæller Jesper Houmark.

https://www.adp-as.dk/

Run forrest run. Den reference brugte FHK, der løb på alt og var yderst effektive mod Otterup. I sidste sæson i ligaen var det FHK’s nøglevåben, og det var i dag med til at vise forskellen på et 1. divisionshold og et ligahold.

Efter kampen talte Fredericia AVISEN med FHK-træner Jesper Houmark, der var tilfreds med hvad han så i den første FHK-kamp siden den 7. marts.

“Vi fik prøvet forskelllige konstallationer og så de nye spillere i kamp. Resultatet har ikke betydning, selvom man gerne vil vinde hver gang , men alt i alt var det rart at se spillerne i kampen,” siger Houmark, der specielt kunne konstatere, at Anders Kragh Martinussen var on fire:

“Han kommer med et skud, der er rigtig godt og så har han et godt blik for stregspillerne. Han har en masse speed og passer godt ind,” forklarer Houmark og kommer ind på den fart FHK kom med i 2. bølgen:

“Det er klart, at vi gerne vil spille derudaf, og det vil vi gerne igen i år. De nye skal også finde ind i den rytme, som vi spiller i. Vi kommer igen til at se et Fredericia-hold løbe meget,” konstaterer Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kampen bød på førsteholdsdebut til Jonas Raundahl og Lukas Karlskov, mens det også blev til spilletid til Jonas Kruse og Oliver Skytte, der tidligere har spillet for FHK’s førstehold.

“Det er altid dejligt at få de unge på banen. De kom ind og bidrog fint, og flere af dem fik scoret og uddelt lidt øretæver,” siger Houmark og hentyder med øretæver til stregspilleren Jonas Raundahl.

Næste gang FHK skal i aktion er på mandag, hvor Århus er modstanderen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer