Fredericia Håndboldklub har ikke endegyldigt lagt sig fast på holdets målsætning for sæsonen, men sikkert er det, at holdet vil lægge billet ind på en slutspilsplads.

Forberedelserne til sæsonen er i fuld gang. Direktionen er fuldtallige, og ligaspillerne giver den gas på træningsbanen, og det er med slutspillet for øje.

“Vi har ikke helt defineret målsætningen, men tanken er, at vi skal nærme os slutspillet. Jeg vil tro, at 12 hold vil i slutspillet i denne sæson, og vores plan er, at vi skal være med i kampen om det og selv kunne afgøre det i de sidste runder af grundspillet,” siger FHK’s direktør, Thomas Renneberg-Larsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Op til sæsonen har FHK hentet fem ny spillere, heriblandt Nicolaj Nørager, Mishels Liana og ikke mindst Anders Kragh Martinussen. Særligt sidstnævnte har FHK-direktøren store forventninger til.

“Jeg forventer, at de spillere vi har hentet, er med til at styrke os. Især Martinussen har prøvet at være i slutspillet mange gange, og han skal derfor ind og bidrage med rutine og spillemæssige kvaliteter, der gør, at vi kommer endnu tættere på at opnå vores mål,” forklarer Thomas Renneberg-Larsen.

Annonce

Pt. er det uvidst hvordan situationen med tilskuere ser ud, når ligaen starter op. Som det er nu må der lukkes 500 ind i hallen, og det kan mærkes for FHK, hvis der ikke må komme flere ind.

“Det, at vi har Ultras i ryggen og en fyldt hjemmebane er et ekstra plus for os. Med de nuværende retningslinjer skal man forholde sig til den situation vi er i. Vi skal nok få larm fra Ultras, selvom hallen ikke må være fyldt, men som det er nu på udebane, er der ikke muligheder for at de må komme med der. thansen ARENA er vores fæstning og fort, hvor vi har fået mange point, og de mennesker der kommer må bare larme for 2000 tilskuere,” forklarer Thomas Rennerberg-Larsen, der medgiver, at det kan give en sportslig svækkelse, hvis der ikke åbnes op for fyldte tilskuere:

“Vi har en berygtet hjemmebane, ja. Når vi ikke har så mange i hallen, som der ellers kommer normalt, vil der ikke komme så stort et tryk, men det er ens for alle. Det betyder også, at udeholdet ikke har 100 tilskuere og på den måde svækker det dem,” slutter FHK’s direktør.

https://www.vinmedmere.dk/

FHK’s førsttællende kamp i sæsonen er den 14. august på hjemmebane mod Aalborg Håndbold i Santander Cup. Den første ligakamp spilles den  2. september i thansen ARENA, som Bjerringbro-Silkeborg gæster klokken 18:30.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer