FHK’s 2. divisionskvinder havde chancen for at vinde åbningskampen mod Skanderborg 2, men som kampen skred frem, skal de være glade for uafgjort, fortæller træner Mia Nygaard Hansen.

FHK var foran 13-8, men kom bagud 15-16. I sidste ende endte opgøret 16-16, efter et drama i slutminutterne.

“Vi ville gerne have haft to point, men vi er glade for det ene. Man kan se, at vi er et nyt hold, der kun har været samlet i fem uger. Vi skal træne basale ting,” siger Mia Nygaard Hansen til Frederica AVISEN og peger på, at der blandt andet skal trænes timing.

Flere af FHK’s ligaspilleres koner har meldt sig under fanerne på 2. divisionsholdet, og det betyder meget for 2. divisionsholdet.

“Hvis de ikke havde det, så stod vi med mange første og andenårs spillere. De er gode piger, der bidrager spillemæssigt og også udenfor banen,” forklarer Mia Nygaard Hansen og kommer ind på målsætningen for sæsonen:

“Det er svært at sætte en målsætning på, men vi vil gerne vinde alle kampene. Klubben forventer ikke, at vi rykker op i år, og vi vil gøre det så godt som vi kan,” siger Mia og slutter af med at fortælle om, hvordan det er at være med til at genrejse FHK’s dameafdeling:

“Det er en udfordring, mange forlod os efter nedrykningen, men det er fedt, at en del FHK-piger er blevet på holdet og så er det dejligt, at herrerne har taget koner med,” slutter Mia Nygaard Hansen.

http://bit.ly/rosalecture