FHK følte sig bortdømt i slutminutterne af opgøret mod Skjern. Særligt en episode med 15 sekunder igen gik FHK-træner Jesper Houmark på efter opgøret.

Fredericianerne tabte opgøret med 32-31 efter en tæt afslutning på opgøret, hvor der var mulighed for at udligne til sidst. Det skete ikke, og derfor måtte FHK tage hjem med et nederlag efter et opgør, hvor de ellers var tilfredse med præstationen.

– Vi spillede en fornuftig kamp mod et Skjern-hold, men vi blev presset af deres hurtigmidte og kontraspil i anden halvleg. Jens Fredsgaard startede fremragende og så brændte vi selv store chancer, men vi blev ved. Vi havde fortjent et point synes jeg, siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Efter kampen farede Houmark hen til dommerduoen, og det var der en særlig grund til.

– Jeg synes, at Jesper Konradsson lavede et straffespark med 15 sekunder igen. De havde ingen keeper, og han slog bolden væk så vi ikke kunne lave kontra. Der er ikke noget at klantre dommerne for i det store hele, men til sidst kunne de godt have vurderet anderledes, siger han.

Med 12 minutter igen var FHK bagud 26-23, men alligevel lykkedes det FHK at komme tilbage og faktisk få udlignet. 

– Vi var nede med tre flere gange, men vi kom aldrig op og fik et forspring. De lagde bolden i kassen, da de spillede syv mod seks, men vi kæmpede og leverede en flot præstation, forklarer Jesper Houmark.

adp-as.dk

Houmark kunne notere sig, at fredericianerne var bagud 16-14 ved pausen, og at der i første halvleg var problemer forsvarsmæssigt. Det fik FHK lukket ned for, og samtidig fik fredericianerne godt styr på angresspillet. Især var et effektivt våben at smide bolden ind til Rasmus Meyer, der fik lavet seks mål på seks forsøg. Til gengæld kneb det med at score på flere åbne chancer i begyndelsen af anden halvleg. Det var med til at gøre, at FHK i sidste ende måtte se sig besejret med 32-31.