Så kom muligheden. FHK spillede for alvor med bredden med succes, da det blev til en sejr på 28-32 på udebane mod SønderjyskE, og det glæder holdets træner, Jesper Houmark.

http://adp-as.dk

Måltavlen viste 28-32, og undervejs var det et FHK-mandskab i fuld kontrol. Hver gang sønderjyderne kom tæt på, så blev der sadlet op og kom et modsvar fra FHK, som derfor endte med at vinde opgøret. Derfor var det en glad FHK-træner i Broager Sparekassen Skansen efter opgøret, og han kunne konstatere, at holdet fik hele pakken i form af godt spil og to point.

»Det er rigtig dejligt. Det fik vi også i esbjerg, og af de kampe, hvor vi har spillet godt har vi spillet godt i de sidste fire, og mod Mors-Thy lykkedes det så ikke at få point, men det gjorde det i dag,« siger Jesper Houmark.

Sejren er FHK’s tredje på udebane i den her sæson, og allerede nu har holdet dermed overgået sidste sæsons pointhøst på udebane.

»Jeg tænker, at det er dejligt, at vi vinder ude og jeg tror også, at hjemmesejrene kommer, da vi har mødt tophold hjemme. Derfor er det været et svært startprogram vi har haft på hjemmebane,« konstaterer Jesper Houmark og kommer ind på, hvad der lykkedes mod SønderjyskE:

»Vi lykkedes defensivt og derfor løber vi kontra og scorer på det. Tellerup står en god kamp, Martinsen stempler ind igen, og mange leverer en god præstation,« siger Houmark, der fra start havde valgt at holde Kristian Stoklund på bænken:

»Det er første gang, at Stoklund starter ud, men han endte med at lave fem og blev næstmest scorende. Vi fik kun et straffekastmål fra ham, så det var at bruge ressourcerne, det ventede vi på at vi kunne.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

SønderjyskE var i aktion i tirsdag mod Skanderborg og spillede igen i dag mod FHK. Det kan have haft indflydelse på SønderjyskEs præstation.

»Jeg havde ikke sagt ja til to tv-kampe så tæt på hinanden, det kan være en fordel, men de har måske ikke fået nederlaget ud af kroppen,« siger Jesper Houmark.

Næste gang FHK løber på banen er om en uge, hvor Skanderborg venter i thansen ARENA.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer