Forside FHK FHK-træner efter nederlag: Vi er dybt skuffet

FHK-træner efter nederlag: Vi er dybt skuffet

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder havde sat et kryds ud for dagens kamp mod TMS Ringsted, der blev tabt med 20-29. Derfor var skuffelsen i FHK-lejren stor, selvom der især på træningsbanen er fremgang at spore.

Skuffelsen var stor i thansen Arena. I dag skulle det have været, at FHKs 1. divisionskvinder tog en vigtig skalp, og fik tanket selvtillid og ikke mindst fik to point i kampen om overlevelse.

Det skete ikke, da FHK i stedet tabte opgøret til TMS Ringsted efter en kamp, hvor der ikke var den store spænding om udfaldet.

“Vi er dybt skuffet. Nu har vi mødt to bundhold, hvor vi skulle slå til. Vi kan ikke blive ved med at sige, at vi ikke havde heldet,” konstaterer FHKs assistenttræner, Mia Nygaard Hansen, til Fredericia AVISEN.

Først efter ni minutter kom FHK på måltavlen, og det var gennemgående for hele kampen, at FHKs angrebsspil ikke var på toppen.

“Vi manglede skudkraft ude bagfra, og det TMS Ringsted måske forventet og indstillet sig efter,” siger Mia Nygaard Hansen.

FHK er under et stort pres. Der resterer syv kampe af 1. division, og FHK har seks point op til overlevelse, og med syv point på kontoen pt. gør det situationen svær.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Trods den svære situation er der dog glæde at spore på træningsbanen, hvor det fredericianske mandskab flere gange ugentligt træner med klubbens U16-drenge, som de matcher fysisk og har mere fysik at komme med, end TMS Ringsted kom med i dagens kamp.

“Vi træner virkelig godt, det siger vi også til pigerne. Vi skal spille, som vi gør til træning, men vi skal også have overført det til kamp. På det punkt kan man godt mærke, at vi er under pres,” fortæller Mia Nygaard Hansen.

Hvor tilspidset er jeres situation i rækken?

“Den er meget tilspidset, det kan alle i bunden af rækken også se. Vi skal kæmpe videre og fortsætte med at træne godt,” udtaler FHKs assistenttræner.

www.eventc.dk
DEL