FHK har haft en kaotisk januarmåned, men torsdag tester de formen af inden det går løs i ligaen den 1. februar mod SønderjyskE. Torsdag venter der en træningskamp mod Mors-Thy til at pudse formen af.

Det har været en alt anden en normalt januar for FHK. Efter holdets kamp mod Skanderborg Aarhus den 30. december 2021 fik FHK det ene coronatilfælde efter det andet. Store dele af holdet blev smittet, og det har medført, at holdet kun har trænet i den seneste halvanden uges tid.

adp-as.dk

Derfor er konditionen ikke, hvor den ville være under normale omstændigheder, og i den henseende kommer træningskampen mod Mors-Thy belejligt. Især efter, at FHK’s oprindeligt træningskamp mod TMS Ringsted blev aflyst grundet covid-19 tilfælde i TMS-truppen.

Det betyder helt klart noget at få spille en kamp mod andre end os selv, så vi kommer i rigtig kampmode, siger FHK-træner Jesper Houmark og sætter ord på den januar, som holdet har haft:

– Det har været kaotisk med de coronatilfælde, som der har været. Vi havde planlagt at skulle løbetræne, men i stedet endte vi med at ligge stille, siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Selvom januar har været unormal grundet covid-19 tilfælde i FHK-truppen, så er der dog positive ting at notere ved situationen.

– Når det skulle ske, så var det godt det var nu, og ikke i slutningen af december. De sejre mod KIF og Skanderborg Aarhus var vigtige for os, og det gør, at vi i forhold til flere andre hold, ikke skal ind i så presset et program. I forhold til sidste januar kan vi glæde os over, at vi ikke har fået tre skader i år, og det undgår vi forhåbentligt denne gang, siger Jesper Houmark.

Til kampen mod Mors-Thy, der spilles torsdag klokken 13:00, råder Jesper Houmark over alle spillere bortset fra Mishels Liaba.