Forside FHK FHK testede formen af mod U21-landsholdet

FHK testede formen af mod U21-landsholdet

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklub spillede mandag aften træningskamp mod det danske U21-landshold, hvor FHK vandt 45-40 over tre halvlege.

Fredericia Håndboldklub spillede mandag aften træningskamp mod det danske U21-landshold, der holder træningssamling i Fredericia. På U21-landsholdet er FHKs stregspiller Rasmus Meyer, som fik spileminutter for begge mandskaber i de tre halvlege, som kampen var aftalt til at vare.

Efter lidt målbytteri i første halvleg indledning trak FHK fra. Det var særligt Rasmus Meyer, som var effektiv foran mål for FHK, og han endte med at blive første halvlegs topscorer med fire mål.Halvvejs i første halvleg var fredericianerne foran 8-5, og da de første 25 minutter var spillet, viste cifrene 19-10 til FHK.

Herefter var det tid til sideskifte, og for Rasmus Meyers vedkommende trøjeskifte. U21-landsholdet begyndte at steppe op, samtidig med FHK skiftede ud på flere positioner.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN
Rasmus Meyer fik første halvleg for FHK. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Måltavlen blev nulstillet, og det bekom U21-landsholdet vel. 1-5 var stillingen til ungdomslandsholdet efter fem minutter, men FHK lod sig ikke gå på og kæmpede sig tilbage i anden halvleg.

Flere af U21-landsholdets spillere får en del spilleminutter i ligaen, og det var også til at se på blandt andet Emil Lærke, der til dagligt spiller for GOG. Han markerede sig med flere røn, og det var blandt nået med til at bringe U21-landsholdet foran 4-7.FHK var i kampen uden Emil Tellerup, der har fået en mindre forstrækning, og det betød i anden halvleg spilletid til Christian Wetche, der også fik sig markeret med en dobbelt redning på to ellers helt frie chancer. Det var med til at få FHK tilbage i anden halvleg, hvor stillingen var 8-9 efter 12 minutter og det fik U21-landsholdets træner, Stefan Madsen, til at forlange timeout.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Det satte ikke en stopper for FHK. To scoringer i træk af Martin Bisgaard bragte balance i regnskabet efter 21 minutter af anden halvleg, og det fik de fremmødte fra HK Ultras op ad stolene.

Det lykkes også FHK at komme foran, men et brændt skud i undertal af Peter Nielsen, og en efterfølgende scoring i sidste sekund af anden halvleg gjorde, at U21-landsholdet vandt andet akt med 15-16.

Holdleder for FHKs 2. divisionshold, Claus Herlufsen, så til fra lægterne. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

I de sidste 25 minutter var begge mandskaber ved at være trætte. FHK fik skudt U21-landsholdskeeper Salah Boutaf, der til dagligt er udlejet til Odder fra Skanderborg, rigtig varm og det gjorde, at U21-landsholdet førte 2-4 efter ti minutter, hvilket fik FHK til at forlange timeout.

Som tredje halvleg skred frem kom der bedre gang i målscoringen, mend et var U21-landsholdet, der trak og vandt med 11-14. Det ændrede dog ikke på, at FHK samlet set over tre vidt forskellige halvlege sejrede med 45-40.

FHK spiller første turneringskamp i 2019 på søndag, hvor modstanderen er HEI på udebane.

Må først køre i Uge 2
Annonce
DEL