FHK spiller fredag pokalkamp mod Aalborg, men det bliver uden nytilkomne Nicolaj Nørager. Til gengæld er flere af de spillere, der har været skadet i opstarten, med i truppen.

I store dele af opstarten har FHK været uden Kasper Young, Mishels Liaba, Rasmus Thiemer-Jensen, Kristian Olsen og Jakob Mikkelsen. Det er begyndt at lysne, og de deltager alle i et omfang på træningsbanen.

Nu er det op til cheftræner Jesper Houmark at vurdere, om de skal indgå i truppen i samarbejde med sundhedsstaben.

“Jeg håber selvfølgelig at være med, men jeg ved det ikke. Jeg har trænet med i den seneste uge, så vi må se på fredag, hvordan det ser ud,” siger han og kommer ind på, hvordan opstarten har været for ham:

“Det har været træls at sidde ude, især grundet corona havde man virkelig glædet sig til at komme igang, men jeg har måtte nøjes med at cykle og styrketræne,” konstaterer højrebacken, der brækkede lilletåen i forbindelse med, at han var i poolen med familien i ferien.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jakob Mikkelsen kom til FHK i sommeren 2016, og siden har han været med på rejsen til ligaen, hvor holdet sikrede sig overlevelse i den første sæson. Planen er nu, at der skal lægges lag på.

“Det bliver spændende i år. Vi har fået nye spillere, som er andre typer end dem vi havde sidste år, men vi har også en god stamme, som vi har fastholdt,” forklarer Jakob Mikkelsen.

Efter tre træningskampe går det løs fredag. FHK møder Aalborg, og Mikkelsen ser gode muligheder for at levere overraskelsen.

“Aalborg har ikke set så gode ud i opstarten, hvis man ser på resultaterne. De er et nyt hold, men de er formentlig også bedre når det gælder, end når de har spiller træningskampe,” fortæller Jakob Mikkelsen.

Ny nordmænd meldes klar

Vi har også talt med FHK’s cheftræner, Jesper Houmark, der klarmelder Mishels Liaba, som ellers har været ude det meste af opstarten.

“Vi har flere spillere, der kommer til at spille for første gang i den her sæson. I forhold til træningskampene har vi Kasper Young, Jakob Mikkelsen og Liaba med,” siger Houmark.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Til gengæld må FHK-træneren se bort fra Nicolaj Nørager, der har fået et riv i lysken. Derudover er Mads Lenbroch, Kristian Olsen og Rasmus Thiemer-Jensen heller ikke med i truppen.

“Til gengæld har vi U19-spillerne Malte Pedersen og Lukas Karlskov med,” forklarer Jesper Houmark og slutter af med at sige:

“Man skal ikke forvente, at en spiller som Liaba kommer til at spille en stor rolle. Han er med i truppen sammen med Malte så vi har alternativer til Rune Andersen og Kristian Stoklund.”

FHK og Aalborg tørner sammen fredag aften klokken 18:30 i thansen ARENA.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer