Fredericia Vinhandel har i samarbejde med FHK lanceret en FHK-vin, der er produceret på syditalienske druer.

Håndbold og vin. Hvordan hænger det sammen? Det giver dog god mening, når man snakker med indehaver af Fredericia Vinhandel, Henrik Holst Pedersen.

“Vi har lavet vinen i samarbejde med FHKs sponsoransvarlige, Heidi. Klubben har igennem længere tid ønsket at lave en vin, som kan bruges til receptioner og til VIP-arrangementer,” siger han til Fredericia AVISEN.

Igennem flere år har Fredericia Vinhandel været sponsor i Fredericia Håndboldklub, men i forbindelse med lanceringen af vinen bliver lagt flere kroner i FHK-kassen fra vinhandelen, der har en butik både i Danmarksgade og på Adelvej i Taulov.

“Seks flasker kommer til at koste 360 kroner, og for hver solgte vin giver vi et beløb til FHK. Før hjemmekampene er det også muligt at bestille vinen, og samtidig få en rabat, som afhænger af, hvor mange mål FHK scorer. Scorer FHK 30 mål, så får man 30 kroners rabat,” fortæller Henrik Holst Petersen, der selv har en passion for håndbold, der rækker tilbage til rødderne på Fyn:

“Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, og kender flere tidligere GOG-spillere. Jeg kender blandt andet Nikolaj Jacobsen, Rikke Hørlykke, Klavs Bruun Jørgensen og Kasper Nielsen fra da de var yngre og spillede i GOG. Julie (Henriks kone) spillede også håndbold på højt plan, så derfor er det også naturligt for os at engagere os i Fredericia Håndboldklub,” udtaler Henrik Holst Pedersen.