Fredericia Håndboldklub er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, der byder på ligabold i Fredericia. Bag ligaholdet er en stor forening, en forening der nu bliver styrket med ansættelsen af Dorthe Runge i en nyoprettet stilling som Frivilligkoordinator.

Når der d. 2. september igen bliver spillet ligabold i thansen ARENA, står der et stort team af frivillige bag holdet på banen.

Det er alle de frivillige, der sørger for alt fra opsætning af LED-bander i hallen, billetservice i forhallen, salg af øl, vand, pølser og hvad der ellers er at finde i baren samt VIP-arrangementet for klubbens samarbejdspartnere i den nye flotte lounge.

Dorthe Runge kommer fra et job hos Fredericia Kommune som økonomisk sagsbehandler, hvor hun har arbejdet med flere forskellige administrative opgaver. Hun har derfor også i sit arbejdsliv opbygget en vidensbank og har en struktureret arbejdsgang, som hun nu kan tage med sig ind i arbejdet i Fredericia Håndboldklub.

”Jeg har været en del af Fredericia Håndboldklub i de sidste syv år, hvor jeg har været frivillig i ungdomsafdelingen, så jeg kender menneskerne herude rigtig godt og jeg synes det er et rigtig godt sted at være. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Kommerciel Chef, Dorte Lassen og Event- og Marketingkoordinator, Cecilie Gabriel Andersen”, siger Dorthe Runge og fortsætter:

”At jeg nu er blevet ansat i en rolle, hvor jeg får lov til at sørge for klubbens frivillige kræfter samt bruge mine kompetencer fra mit tidligere job, det kan jeg kun være glad for”.

”Fundamentet i Fredericia Håndboldklub er blandt andet de frivillige, hvor jeg har fået til opgave at rekruttere samt fastholde de frivillige kræfter vi har brug for og koordinere de frivilliges vagter, som vi har til alle vores hjemmekampe – derudover har jeg også andre administrative opgaver”, siger Dorthe og slutter:

”Samtidig vil jeg også selv stadigvæk være at finde som frivillig i ungdomsafdelingen, som hidtil – det ændrer sig ikke, fordi jeg er blevet ansat i administrationen!”

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia