FHK vandt i sikker stil med 18-27 på udebane mod HEI, som blev kørt over i de sidste 25 minutter. Dermed fik FHK revanche for nederlaget i sæsonpremieren.

FHK startede kampen i teten, men kunne ikke trække fra grundet utålmodigt angrebsspil.

De fredericianske gæster dækkede rigtig solidt op med en sikker sidste skanse i Jimmi Andersen. Stillingen var 5-8 efter 17 minutter, men tre HEI-mål træk bragte balance i regnskabet.

Velovervejet angrebsspil i slutningen af første halvleg gjorde FHK trak fra, og gik til pause foran 10-12.

I starten af anden halvleg væltede udvisningerne i FHKs retning. Først blev Jakob Mikkelsen sendt til afkøling, og i det efterfølgende angreb blev Jimmi Andersen sendt ud, da han kom til at løbe ind i en HEI-spiller på vej ind i målfeltet.

Det betød, at FHK i en periode spillede fire mod seks, men indskiftede Christian Wetche lagde ud med at snuppe et helt frit skud fra fløjen. Dermed kom FHK godt ud af den periode.

Efter den periode var det HEIs tur til at komme i undertal. Det straffede FHK prompte, og kom foran 13-18 efter 44 minutter.

Derfra så FHK sig ikke tilbage. Jimmi Andersen storspillede i målet, og angrebsmæssigt boltrede Jimmi Elmgaard og Kasper “Foder” Nielsen sig.

Hen mod slutningen af kampen lykkedes det også for unge Marcus Rahbek at få hul på bylden med fire scoringer. Heriblandt med skruebolde, som fik de omkring 150 FHK-fans i Skæringhallen til at bryde ud i jubel.

Det hele endte med en fredericiansk storsejr på 18-27, som gør, at FHK nu er på femtepladsen med tre point op til Odder på tredjepladsen.