Fredericia Håndboldklub spillede torsdag aften deres femte træningskamp. Her blev det til den tredje sejr, da 1. divisionsholdet HC Odense blev besejret med 33-23.

Efter at have spillet tre træningskampe i Sverige var FHK torsdag tilbage på fredericiansk grund for at spille kamp. Det skete i en træningskamp mod 1. divisionsholdet HC Odense, hvor FHK havde revanche til gode efter et nederlag mod Odense-mandskabet i foråret på 29-24.’

FHK spillede langtfra prangende i det opgør, og selvom der var tale om en træningskamp, så kunne man fornemme på tilskuerne i thansen arena, at de i hvert fald ville se et FHK-hold, som skulle vinde kampen og dermed lidt revanchere nederlaget.

Til opgøret var FHK fortsat uden skadede Rasmus-Thiemer-Jensen, men ellers var den øvrige del af truppen disponibel til opgøret mod HC Odense, hvor der var tre tidligere FHK-spillere på holdkortet i form af Andreas Madsen, Niklas Andreasen og Frederik Skov.

Det var HC Odense der lagde bedst ud mod FHK, der startede i en skæv 5:1 med Young som den fremskudte. Det udnyttede HC Odense til at komme på kant af FHK-forsvaret, og det gjorde, at gæsterne førte 3-6 efter otte minutter.

Tre mål i træk af FHK bragte balance i regnskabet, og efter 13 minutter tog HC Odenses trænerstab konsekvensen af, at FHK var kommet tilbage i kampen. Ved stillingen 7-7 forlangte de HC Odense timeout, men lige lidt hjalp det.

Efter 23 minutter var FHK foran med 13-11, og efter en god afslutning på førte halvleg af Mathias Hedegaard og Martin Bisgaard gik FHK til pause foran 18-13.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Fra anden halvlegs start diskede Emil Tellerup op med store redninger i FHK-målet. Det gjorde, at føringen nåede op på 21-14 efter 36 minutter, men sjusk angrebsmæssigt gjorde, at HC Odense fik reduceret til 21-16.

Det gjorde, at Jesper Houmark samlede tropperne til en timeout ved stillingen 21-16. Det medførte blandt andet, at Victor Skillhammar kom på banen igen, og med to mål og en assists var han lynhurtigt en faktor på banen.

FHK løb fra HC Odense igen, og var med et kvarter tilbage af kampen i front med 25-17, og forskellen mellem på FHKs ligahold og HC Odenses 1. divisionsmandskab blev mere og mere tydelig.

I den sidste del af kampen forsøgte FHK sig med syv mod seks. Det skete i en form med tre stregspillere og to bagspiller, hvilket ikke var en udpræget succes. Flere gange smed FHK bolden væk efter tekniske fejl med HC Odense-scoringer til følge.

Det ændrede dog ikke på, at FHK fortsat var i kontrol, og efter at have sluttet kampen af på normal facon med at spille seks mod seks endte FHK med at vinde sikkert med 33-23.

https://www.place2live.dk/fredericia/