Når de ikke tager harpiks på fingrene og giver den gas i håndboldhallen, så er Rune Andersen og Jakob Frederiksen flittige medlemmer i Fredericia Golf Club, der ikke har været så hårdt ramt af Corona-nedlukningen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det er ikke kun på håndboldbanen, at Rune Andersen og Jakob Frederiksen kan gøre sig gældende, når det er indenfor sportens verden. Hvis man spørger Golf Manager i Fredericia Golf Club, Martin Libak, er både Rune og Jakob habile golfspillere.

Fredericia AVISEN har været en tur på golfbanen med Andersen og Frederiksen, der begge stiftede bekendtskab med golfsporten i ti-års alderen.

“Jeg er utrolig glad for at spille herude. Jeg bruger det til at koble af, når jeg skal have en pause fra træningen. Så er det fedt at bruge timer herude,” siger Rune Andersen.

Rune Andersen og Jakob Frederiksen har gået på efterskole sammen, og kender derfor hinanden fra inden, at Rune Andersen skiftede til FHK i sommeren 2016 og i den forbindelse bosatte sig i byen. I forbindelse med, at Rune Andersen flyttede til byen begyndte de begge i Fredericia Golf Club.

“Det der tiltaler mig ved det er at komme ud i naturen og spille. Jeg får talt med mine venner og familie, og ellers er hyggeligt bare at møde nogen på banen og være sammen udenfor,” siger Jakob Frederiksen, der er ude at svinge køllerne tre-fire gange i ugen i sommerperioden.

Jakob Frederiksen (tv) og Rune Andersen viste prøver på deres kunnen på golfbanen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Martin Libak glæder sig over, at håndboldspillerne er flittige brugere på golfbanen og han ser gerne endnu flere. Netop flere medlemmer har Fredericia Golf Club oplevet at få, da golf startede op efter en måned med Corona-nedlukning og dermed var en af de første sportsgrene til at åbne op.

“Lige siden vi åbnede golfklubben Skærtorsdag har vi oplevet mange spillede golfrunder. Vi har ikke haft besøg af grupper endnu, men vi har oplevet større søgning af tidligere spillere, der har fået lysten igen. Det er vi rigtig glade for,” siger Martin.

I år kommer mange til at holde sommerferie i Danmark, og en oplagt aktivitet, hvis vejret er som nu, er golf.

“Vi har en pay and play-bane, hvor man betaler uden at have forudsætningen for at spille golf. Man kan låne udstyr her, og vi har vores 18 hullers bane, hvor alle danske golfspillere er velkomne. Vi er igang med at nedgrave 28 kilometer dræn, så den fremstår bedre i forbindelse med skybrud og meget vand på golfbanen,” slutter Martin Libak.

https://www.vinmedmere.dk/

Fredericia Golf Club afholder til august en prøvedag, og man kan også selv bestille en “prøvedag” hos Fredericia Golf Club ved at klikke her.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer