Fredericia Håndboldklub spiller lørdag sæsonens sidste kamp. Det er på udebane mod Ribe-Esbjerg, og det bliver en kamp, hvor det er svært at vide, hvad man skal forvente.

FHK er ramt af skader for tiden, og det forventer FHK’s cheftræner, Jesper Houmark, kampen kan komme til at blive præget af.

– Vi skal bruge kampen på at afslutte sæsonen godt, men vi står i en situation, hvor vi skal passe på spillerne. Vi har nogle skader, og så vil vi komme til at bruge nogle andre spillere end vi plejer og det vil især blive de unge, der vil komme til at spille ekstra, siger Jesper Houmark.

Konkret peger Houmark blandt andet på det faktum, at FHK kommer til opgøret uden Martin Bisgaard og Mads Lenbroch på holdkortet, og derfor vil U19-spilleren Lukas Karlskov komme til at starte inde.

– Vores skadeshistorie er sådan, at vi er ramt og derfor har vi tænkt, hvordan vi kan afvikle kampen på bedst mulig måde. Og det bliver blandt andet at udvikle de unge spillere med spilletid, siger Jesper Houmark.

Sæsonen har været en svær størrelse for FHK. Efteråret startede sløjt ud, men så kom der en optur i efteråret, der varede frem til jul, men efter jul er det gået ned ad bakke igen.

– Vi har præsteret en flot sæson. Vi har udviklet os til at kunne slå topholdene, vi har slået BSH og TTH. Det er ærgerligt, at den bliver skæmmet af uheld til sidst. Sæsonen er resultatmæssigt ikke sluttet så godt, men man skal huske, at sæsonen er længere end de seneste tre måneder og man har lidt glemt, at vi har spillet fantastisk tidligere på sæsonen, siger Jesper Houmark.

Med Århus Håndbolds konkurs er sæsonen sluttet mærkværdigt af for FHK. Det samme var tilfældet i sidste sæson, hvor det hele blev blæst af pga. Covid-19 situationen.

 – Man vil altid spile gældende kampe, og derfor er det specielt, at de ikke har haft reel betydning. Vi vil gerne spille dem, men den har reelt ikke stor betydning, men omvendt har det givet ro, og i stedet for sparet Liaba og Stoklund for at spille. De havde spillet, hvis det var nødvendigt, men i stedet har vi kunnet bygge dem op mod næste sæson. Selvom vi vil vinde, så har det givet fornuft at bygge op mod den kommende sæson, siger Jesper Houmark:

– Stiller Ribe-Esbjerg med et ungdomshold eller stiller de med ligaholdet? Det er svært at vide. Vi har kun spillet en gældende kamp , og har prøvet at have en periode med fysisk træning i fokus. Den har også indflydelse på hvordan spillerne udvikler sig. Derfor er der spillere, der ikke er med, men det er ikke ensbetydende med, at  man ikke spiller for at vinde, men det er med dem vi har og en prioritetring om at have spillere klar til den kommende sæson i stedet for at påvirke et resultat her og nu. Så vigtigt er det resultat ikke i forhold til den kommende sæson.

Der er kampstart mellem Ribe-Esbjerg og FHK lørdag klokken 14:30.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer