Fredericia Håndboldklubs Rasmus Thiemer-Jensen er blevet ansat som DHF-træner, og det at være træner er noget, som han altid har haft en drøm om.

For nogen tid siden blev det offentliggjort, at Rasmus Thiemer-Jensen er blevet ansat som talenttræner i DHF-regi og det er noget han glæder sig til.

“Jeg har altid gået med en træner i maven, og jeg ser frem til at arbejde med de unge spillere. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg har lige færdiggjort en kandidat konkurrence og eliteidræt, som falder i tråd med det at være træner,” siger Rasmus Thiemer-Jensen til Fredericia AVISEN.

Rasmus Thiemer-Jensen er blevet 30 år, og selvom han formentlig har en del år tilbage på håndboldbanen har han gjort sig overvejelser om en fremtidig trænerkarriere.

“Jeg er faktisk i gang med en træneruddannelse lige nu, og det er helt bestemt noget, som også er interessant for mig på sigt,” understreger stregspilleren, der allerede er startet på sit nye job som talenttræner.

Jobbet som talenttræner i DHF-regi får ikke betydning for Rasmus Thiemer-Jensens kontrakt med Fredericia Håndboldklub.

“Min klare første prioritet er naturligvis FHK, hvor jeg glæder mig til at komme i gang. Talentjobbet i DHF er noget, hvor jeg skal træne nogle tre-fire gange om året, så det får ikke nogen betydning for FHK,” siger Rasmus Thiemer-Jensen.

https://www.6juli.dk/