Rasmus Thiemer-Jensen tiltræder i Fredericia Håndboldklub d. 1. juli, og nu har han endnu et nyt job. Han er nemlig blevet ansat som træner i DHF-regi.

Dansk Håndbold Forbund ansætter Martin Holmgaard Pedersen som ny områdeleder i Østdanmnark, mens Rasmus Jensen, Ole Bitsch og Søren Fisker alle bliver nye ansigter i talenttræningen. Alle tiltræder pr. 1. august. 

Martin Holmgaard Pedersen har været en del af talenttræningen siden oktober, har fungeret som kredstræner i JHF Kreds 2, han har været ungdomstræner i HF Mors, og så er han DHF Diplomtræner. Martin Holmgaard Pedersen har også erfaring fra seniorverdenen, hvor han har været 2.divisionstræner for HRH 74 Roslev og er nuværende assistenttræner i Køge.

Rasmus Jensen er ligaspiller for Bjerringbro-Silkeborg, men skifter til Fredericia HK i den nye sæson. Han har med sin mangeårige ligaerfaring en stor spidskompetence omkring stregspillet og forsvaret. Han er uddannet i sportspsykologi, som også bliver en væsentlig styrkelse i talenttræningen, hvor Rasmus skal starte et projekt op omkring mental træning sammen med talenterne.  

Ole Bitsch har en lang erfaring som spiller på liganiveau. Han har ligeledes gennem flere år været træner i herrernes 1.division. Næste år skal Ole stå i spidsen for et projekt med U17-spillere i Viborg. Derudover er Ole Bitsch også uddannet Master Coach.  

Søren Fisker har stor erfaring med talentudvikling af drengespillere. Endvidere har han også erfaring med seniorhåndbold på øverste niveau. Søren skal næste år være talentansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg. Søren Fisker har en kandidat i idræt og er ligeledes uddannet diplomtræner i DHF’s uddannelsessystem. 

De nye ansættelser til talentudviklingen glæder Bo Tolstrup, der er talentansvarlig for herresiden i Dansk Håndbold Forbund:

”Først vil jeg gerne rette en stor tak til Ole Damgaard, Anders Friis og Simon Dahl, der alle har en ydet en kæmpe indsats for dansk talentudvikling. Alle stopper de hos os, da de skal være med omkring et ligahold næste år, hvilket jeg ønsker dem al mulig held og lykke med,” fortæller Bo Tolstrup og fortsætter:

”Det er samtidig med stor glæde, at vi kan fortsætte vores samarbejde med Martin, og byde velkommen til Rasmus, Ole og Søren. DHF får først og fremmest en meget kompetent områdeleder i Martin, mens vi i tilknytningen af Rasmus, Ole og Søren tilfører stor erfaring og spidskompetencer, der virkelig vil gavne spillere i og omkring talenttræningen. Jeg ser frem til et godt samarbejde med de dygtige trænere,” siger Bo Tolstrup. 

https://www.6juli.dk/