Der var lagt op til et brag af en håndboldkamp i Broager Sparekasse Skansen, men braget udeblev idet hallen skulle være fuldstændig tom for tilskuere. En flad fornemmelse, men spændende at se hvordan de lokale drenge tog den oplevelse. Det endte med en mærkelig håndboldkamp, som SønderjyskE trak sig sejrrigt ud af med resultatet 30-22.

Tja, hvad skal man forvente? En tom hal, ingen musik, speak eller tilskuere. Det var ikke just det mest spændende setup omkring kampen, men det gjorde kun opgaven for spillerne endnu større. Normalt har de en trofast fanklub med sig, men de måtte blive hjemme i dag. Dog var en gruppe af dem mødt op foran thansen ARENA inden spillerne tog afsted, for at ønske dem god kamp.

I hallen var stemningen også en kende flad. Man vidste ikke rigtigt hvad man skulle forvente, hverken spillere, trænere eller officials vidste helt hvordan oplevelsen i dag skulle blive. Kun pressen, holdene med stabe, dommere og presse var til stede i hallen.

Fantastisk start!

Sjældent har FHK været så godt fra start. Tre flotte scoringer og en velspillende Jimmi Andersen gav en god start. SønderjyskE kom bedre efter det, men det var FHK med teten indledningsvist i kampens første ti minutter.

Særligt godt bemærket gjorde Rune Schrøder sig med et par lækre scoringer – og i den anden side var Mehls stående skud med stor succes. Rasmus Meyer viste også flotte takter med en perlerække af scoringer – serveret på flotte afleveringer fra Kristian Stoklund.

Derfra bølgede det lidt. SønderjyskE kom tilbage i teten og bragte tavlen på uafgjort. Det bølgede meget, begge hold var meget tændte, måske også lidt for meget. FHK og overtal var ikke en god kombination. Flere gange løb det ud i sandet, og en enkelt gang tog Bisgaard en spids chance og ramte keeperen i hovedet. Det fik SønderjyskEs Jon Andersen til at skubbe Bisgaard, men dommerne sluttede sagen med en udvisning til begge.

Derfra kom FHK bedre med. FHK kom på tavlen igen, og det var tiltrængt. Stoklund fik sneget et straffekast ind, inden en scoringspause på 6 minutter blev brudt af Schrøder, Young og Rahbek der leverede tre på stribe.

Der stod FHK på det meste resten af halvlegen. Føringen på de tre mål var intakt. Med en scoring sidste sekund scorede Nikolaj Mehl i tomt mål til pauseføring på 15-12.

https://www.adp-as.dk/

Svingende indsats

Anden halvleg var en noget blandet oplevelse. Defensivt var det egentlig en rigtig fin præstation, hvor Jimmi Andersen fik gode arbejdsbetingelser. Men i den anden ende var der krise. Bolden ville ikke i mål, hvilket resulterede i en scoringspause på næsten 10 minutter i anden halvlegs begyndelse.

Det var ikke fordi chancerne ikke var til stede, for det var mange helt frie skud FHK’erne brændte på SønderjyskE keeperen. Det kunne, tro det eller lad være, godt blive værre endnu. FHK’erne brændte, og de brændte og de brændte.

I stedet scorede, og scorede SønderjyskE – og det gav dem teten i kampen. Hvor FHK’erne hele første halvleg havde vilje og gejst og overtag, der blev det foræret til SønderjyskE. FHK manglede virkelig meget offensivt!

Krisen fortsatte, målene ville bare ikke komme. Defensivt var der nogenlunde styr på det, men problemet var uden tvivl offensivt. Det fik også Houmark til at hamre timeout-knappen i bund og forlange en samtale med sit hold efter sølle fire scoringer på 20 minutter.

Det virkede ikke. Slet ikke. Angrebsspillet var ikke-eksisterende, og i takt med føringen kun blev større, faldt defensiven også i niveau. FHK endte med at tabe med skræmmende 8 mål – efter en føring på 3 mål til pause!

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Erik Dalgas
Erik Dalgas
7 måneder siden

Elevatorhold,har man tænkt på trænerskifte ? Spillerne har talentet,skal bare guides 🤓