FHK spillede 28-28 på udebane mod Nordsjælland, men de havde muligheden for at vinde. Med ti sekunder igen lavede FHK en teknisk fejl, der gjorde, at hjemmeholdet udlignede til kampens resultat.

FHK har igennem en længere periode haft det svært på udebane. En af de kampe, hvor der var sat et must-win ud for, var mod Nordsjælland på udebane. Det opgør startede planmæssigt for FHK. Angrebsmaskinen flød, og defensivt styrede Lasse Balstad og Rasmus Meyer det med hård hånd.

Stillingen efter 12 minutter var 8-4 til de fredericianske gæster, der havde skudt deres tidligere keeper, Jimmi Andersen, fuldstændig i sænk. Han blev taget ud til fordel for Frederik Andersson, og det vendte kampen fuldstændigt.

Andersson stod gang på gang i vejen for FHK-skytterne. Nordsjælland fik udlignet til 10-10, og kom foran med 11-10 inden, at FHK kom på rette kurs og gik til pause foran 15-14.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I anden halvlegs start faldt korthuset sammen for FHK, der lavede den ene tekniske fejl efter den anden. En hurtig timeout fra Gudmundur Gudmundsson rettede ikke op på det. Nordsjælland kom op at være i front med 21-17, og så reagerede FHK med at gå i syv mod seks, som ikke lykkedes særlig godt i tirsdagens opgør mod Skanderborg Aarhus.

Det gjorde det til gengæld mod Nordsjælland. James Junior Scott og Nicolaj Nørager kom i gode situationer, og så var det Nordsjællands tur til at forlange timeout ved stilingen 23-22 til hjemmeholdet med ni minutter tilbage af opgøret.

FHK kom foran 24-23 med knap seks minutter igen. Det skete efter, at forsvaret fik fat og Thorsten Fries diskede op med store redninger. Efterfølgende holdt Kristian Olsen med projetkiler hjemmeholdet på omgangshøjde med FHK, men så lignede det, at kampen var ved at knække til FHK’s fordel. Med halvandet minut igen scorede Kasper Young til 28-26, og så lignede det en fredericiansk sejr.

adp-as.dk

Nordsjælland gik i syv mod seks og fik hurtigt reduceret. FHK kørte efterfølgende et langt angreb, og undervejs med 23 sekunder igen forlangte Gudmundsson timeout. Det hjalp ikke, da Young med under ti sekunder igen lavede en teknisk fejl, som gjorde, at Nordsjællands Jeppe Cieslak udlignede til kampens resultat 28-28.