Overdrivelse fremmer forståelsen, men FHK brændte den ene 100 %-chance efter den anden i gårsdagens nederlag til KIF Kolding. Fredericianerne nåede op på 31 scoringer, og kigger man på antallet af store chancer, der blev brændt, så kunne FHK have lavet over 40 mål.

Det skulle have været tæt, spændende og dramatisk. Det er krydderier, der er med til at bringe et lokalopgør hen i en kategori, der overgår en almindelige kamp, men ingen af delene kom. Det var som at få en sodavand uden brus i, nemlig en flad omgang. Og det var hvad FHK leverede. KIF var toptændte og skarpe, når der skulle eksekvereres, og det var slet ikke tilfældet for det fredericianske hjemmehold.

http://adp-as.dk

FHK hang på i indledningen af opgøret, men pludselig blev Agúst Björgvinsson, der var til VM med det islandske landshold, gjort til verdens bedste målmand for anden gang i sæsonen. Björgvinsson pillede også pynten af FHK i det første opgør i sæsonen mellem de to hold, hvor FHK formåede at putte bolden i mål 22 gange. Helt så galt var det ikke onsdag aften, da fredericianerne rent faktisk kom frem til store chancer, men når det skete, så blev de i mange tilfælde misbrugt. Direkte aflæst på statistikken brændte FHK 15 skud til sammen fra stregen og fløjen, hvor langt hovedparten var chancer, der skal scores på.

Det var ikke kun uskarpheden, der manglede, da det også var galt defensivt for FHK. KIF Kolding flænsede FHK-forsvaret op, som var de ivrige små børn, der skulle åbne julegaver. Der blev slet ikke tacklet af, og gang på gang kom KIF-spillerne frem til frie afslutninger, som de scorede på. Det kan især aflæses på antallet af assists. 23 blev KIF Kolding noteret for, og det er langt over, hvad der er tilfældet normalt. Eksempelvis er der ikke assists på et mål, hvis en bagspiller tager sagen i egen hånd og tordner bolden i mål. Derimod gælder det, hvis man spiller en streg- eller fløjspiller fri. Det kan også direkte aflæses på kampstatistikken, hvor KIF noterer sig for 22 mål i åbent spil fra fløj- og stregspillere.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (02): Startede med at blive skudt fuldstændigt i sænk, og det var ikke kun målmandens skyld, da forsvaret ikke tacklede af. Da kampen var afgjort hev han et par store redninger op af ærmet.

Jimmi Andersen (02): Var ligesom Tellerup prisgivet.

Martin Bisgaard (00): To mål på syv forsøg taler sit eget tydelige sprog.

Nicolaj Nørager (02): Ikke særlig skarp skudmæssigt med to mål på seks forsøg, men lavede fem assists.

Rune Andersen (4): Lavede tre mål på tre forsøg, og var en af dem, der kunne se sig selv i øjnene bagefter.

Rasmus Boysen (00): Forsvaret fungerede ikke, og der blev ikke tacklet af. Derfor dumper han.

Jesper Lindgren (00): Fik scoret på kontra, men fik heller ikke lukket af defensivt, hvilket er hans primære opgave.

Jonas Kruse (UB): Kom ikke på banen.

Kristian Stoklund (4): Fik lavet syv mål, men  havde en for stor spildprocent i åbent spil med fire mål på ti forsøg.

Anders Kragh Martinusen (4 – Man of the match): Skød især med skarpt I kampens indledning. Lavede fem mål på ti forsøg og lavede fire assists.

Jakob Mikkelsen (4): Lavede tre mål på fem forsøg og lavede to assists, og ud fra den spilletid han fik var det fint. 

Kasper Young (00): Var tiltænkt en nøglerolle i FHK’s forsvar, men missionen lykkedes ikke og angrebsmæssigt lavede han nul mål på to forsøg.

Jakob Frederiksen (4): Lavede tre mål på fire forsøg, hvilket er godkendt.

Rasmus Meyer (00): Forsvaret fungerede ikke, og det gjorde Meyers afslutninger heller ikke i dele af opgøret. Lavede to mål på fire forsøg.

Mathias Hedegaard (00): Startede ud med at brænde kæmpe chancer, og blev straks pillet ud igen. Lavede nul mål på tre forsøg.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer