Det har ikke været den optimale opstart for FHK, der har været plaget af skader, men snart skal holdet være klar til sæsonstart, der er på onsdag mod Bjerringbro-Silkeborg.

I år er de ikke længere den nye dreng i klassen. FHK skal tage skridtet op, og vil ikke blive undervurderet mere efter den første sæson i ligaen, hvor holdet flere gange besejrede højere rangerende hold, der har større budget end FHK.

Bedst eksempelficeret ved åbningskampen mod GOG tog FHK ligaen med storm, men i år kræver det mere end oprykkergejst. BSH, som gæster FHK i sæsonpremieren, er udemærket klar over, at der ikke venter en “walk in the park” i thansen ARENA, og derfor skal FHK ud at vise, at de har taget et skridt op fra start, hvis overraskelsen skal ske.

Og det er netop hvad man allerede har forsøgt at gøre. FHK har hentet markante tilgange, der skal være med til at løfte holdet op i top-8 i Herre Håndbold Ligaen. Spillere som Nicolaj Nørager, Mishels Liaba og ikke mindst Anders Kragh Martinussen stiller sig ikke tilfreds med “bare” at forbedre 11. pladsen fra sidste sæson. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

De tre spillere er kapaciteter, der gør, at FHK dels forbedrer deres start syv, men også på den anden side gør bredden kvalitetsmæssigt bedre. Ikke et ondt ord om Nikolaj Mehl, men der er spillemæssig forskel på ham og Martinussen.

I sidste sæson led FHK under, at der ikke var noget alternativ til Kristian Stoklund, men det er nu. Og det er endda en helt anden spillemæssig type. Nørager kommer med en eksplosivitet, der gør ham til en meget seværdig type og i træningskampene har man i glimt kunnet se, at han kan ende med at gøre en forskel i FHK.

Det er også nødvendigt. Klubben stiler efter at bide sig fast i slutspillet, og alle med en forkærlighed for fredericiansk håndbold går og drømmer om, at FHK igen bliver en stormagt, der spiller med om mesterskabet og deltager i en europæisk turnering.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

I denne sæson er det op til Jesper Houmarks udvalgte at vise, at spillerne kan løfte niveauet fra sidste sæson og komme i slutspillet. Det er bestemt realistisk, men med mange om buddet skal der ikke hviles på laurbærerne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer