FHK tabte klart til Skjern i holdets seneste kamp, men i dag får de mulighed for at rette op på det, når de møder TTH Holstebro på udebane.

FHK kom ned på jorden med et nederlag på 27-20 til Skjern i den seneste spillerunder efter at være startet sæsonen ud med to sejre ud af to mulige i ligaen. Sejrene gav tro på, at FHK kan indfri målsætningen om at ende i top-8, og det ændrer et enkelt nederlag heller ikke på.

Skjern er et klogt mandskab, som FHK har haft store problemer med siden oprykningen til ligaen i 2019, hvor det er blevet til klare nederlag i de fem opgør, som de har mødt vestjyderne i. Anderledes forholder det sig med TTH Holstebro, som FHK i seneste sæson besejrede på udebane, og var tæt på at vinde over på hjemmebane.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Netop i de kampe mod TTH er situationen, som den er i det her tilfælde. Holstebro-mandskabet er hårdt plaget af skader. Nikolaj Enderleit, Johan Meklenborg, Christian Jensen, Mathias Porsholdt, Jonas Gade og Frederik Tilsted er de spillere, som TTH har ude med skader, og det gør, at FHK står med gode kort på hånden.

Ved den lejlighed blev FHK’s sejr især grundlagt ved godt målmandsspil af Emil Tellerup, og angrebsmæssigt blev målene jævnt fordelt i bagkæden til Kristian Stoklund, Nicolaj Nørager, Anders Kragh Martinusen og Mishels Liaba, og det er samme dyder, som FHK skal finde frem til fredag aften.

– Jeg kan ikke huske, hvornår klubben sidst har været så uheldig med skader. Skaderne er stort set alle tilfældige faldskader, der er sket i kampsituationer. Vi har et helt hold siddende udenfor, og derfor ser jeg et hårdt program udfolde sig for de tilbageværende 11 spillere i den kommende tid, siger TTHs direktør, John Mikkelsen.

adp-as.dk

TTH er inde i en hård periode kampmæssigt, da de også har EHF Cuppen at se til. Holstebro-mandskabet kæmper for at komme med i gruppespillet, og i den forbindelse møder de Sporting i runden inden gruppespilet. Det første opgør spilles tirsdag den 21. september i Portugal, og spørgsmålet er om det komme til at ligge i baghovedet på TTH, når de møder FHK.

Til opgøret vil FHK formentlig stadig være uden Rasmus Boysen, der døjer med en skade i baglåret, og derudover er Martin Bisgaard og Mishels Liaba stadig ude, hvilket betyder, at FHK stiller op med samme trup som til de seneste opgør.

Sikkert er det, at FHK vil komme til at få god opbakning. Meldingen går på, at en busfuld fans tager turen til Holstebro, hvor der er kampstart klokken 19:00.