Forside FHK FHK skal op mod stjerner: BSV venter i pokalturneringen

FHK skal op mod stjerner: BSV venter i pokalturneringen

DEL
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Der har været lodtrækning til Santander Cuppens 6. runde og lodtrækningen faldt således ud, at der kommer stjernespillere som Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen til thansen Arena. Det sker, da FHK skal møde Bjerringbro-Silkeborg.

“Jeg ville hellere have mødt et hold, der ikke er top-4 i Danmark. Jeg ville hellere have haft et hold, hvor vi havde en chance, men vi glæder os til en god kamp.”

Sådan indleder Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

I sidste uge blev Rasmus Jensen offentliggjort som ny FHK-spiller, da han skifter til klubben fra netop BSV. Derfor bliver det en speciel oplevelse.

“Det bliver specielt, nok mest for ham. For ham har det ikke så stor betydning endnu. Det bliver fedt at se Rasmus, efter at vi har set på ham hele året. Det bliver lidt sjovt at se ham inden han tiltræder hos os,” fortæller Houmark.

Sidste år mødte FHK Aalborg i pokalturneringen, og det at møde et hold i BSV’s kaliber er derfor specielt.

“Det er altid sjovt, som da vi mødte Aalborg sidste år, da de kom som DM-vindere. Forhåbentligt er vi i år bedre, end vi var i den kamp,” forklarer Houmark.

Hvordan bliver det at blive matchet mod et hold som BSV?

“Det er altid spændende at se, hvor man står. Ligaholdene er i en fase, hvor de prioriterer pokalen og de vil derfor vinde over os. Så det er fedt, at de vil komme med 100 % til kampe. Jeg ved ikke helt, hvordan vi kan måle os med BSV, da det afhænger af, hvornår kampen skal spilles,” udtaler Jesper Houmark med hentydning til, at FHK har fokus på 1. division pt.

Kampen mellem FHK og BSV skal være afviklet d. 16. maj.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL