Fredericia AVISEN har talt med Fredericia Håndboldklubs Direktør Thomas Larsen i kølvandet på Statsminister Mette Frederiksens melding. Det er nyt for ham, men den fredericianske håndboldklub tager sine forholdsregler i forhold til Coronavirus.

I går var det FC Fredericia, der efter nyheden om den tidligere landsholdsspiller Thomas Kahlenberg, der fik divisionsforeningen i fodbold til at sætte fokus på Corona-virus. Det fik også FC Fredericia til at udsende en pressemeddelelse, som vi bragte bragte her på Fredericia AVISEN.

Der stod blandt andet:

“I øjeblikket forventer divisionsforeningen at alle kommende kampe i NordicBet Ligaen gennemføres som planlagt. FC Fredericia opfordrer dog tilskuere og andre interessenter til vores hjemmekamp på lørdag mod Viborg at tage sine forholdsregler.”

I morgen spiller FHK på udebane mod SønderjyskE Herrehåndbold i Broager Sparkasse SKANSEN, og den 19. marts hjemme i thansen ARENA mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Følger FHK sit tilskuergennemsnit er man langt over 1000 mennesker til kampene.

“Vi arbejder på at løse det. Om det bliver uden tilskuere eller om vi kommer til at spille for færre tilskuere, det ved jeg ikke endnu. Vi vil undersøge sagen, tale med DHF og Divisionsforeningen, samt holde en tæt dialog med myndighederne,” udtaler Thomas Larsen fra FHK.

SønderjyskE melder på deres facebookside, at de endnu ikke har taget stilling til hvordan man vil afvikle kampen mellem SønderjyskE og FHK i morgen.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer