Fredericia Håndboldklub har valgt at indkalde deres ligaspillere, som er på kontrakt til næste sæson, til at træne i hallen. Samtidig genoptager breddeholdene træningen når det er muligt.

FHK’s ligaherrer har hidtil været hjemsendt på lønkompensation, men for de spillere, der er på kontrakt til næste sæson, bliver det lavet om fra på onsdag.

Håndboldklubben har nemlig valgt at indkalde spillerne til fire træningspas for, at der kan laves struktureret styrke-, løbe- og håndboldtræning.

“Vi har valgt at kalde dem til træning for at have styr på situationen omkring hver enkelt spiller, og så er der også det sociale i det, at det som hold også er noget andet at være samlet,” siger direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen, til Fredericia AVISEN, og fortæller, at det første træningspas finder sted imorgen.

https://www.adp-as.dk/

Foruden ligaholdet starter også breddeholdene op i FHK, men der er alt ikke på plads endnu.

“Vi mangler at få retningslinjer for om spillerne må gå i bad og andre ting, og så afventer vi en endelig godkendelse fra Fredericia Idrætscenter. Vi har vores ønsker klar, men alt skal lige falde i hak og det håber vi, at det gør hurtigst muligt,” siger Thomas Renneberg-Larsen.

Hvad betyder det for holdene at komme igang igen?

“De har holdt sig igang med løb, styrketræning og håndboldtræning udendørs, men det er noget andet at være i en hal og og det giver noget socialt for holdene at få lov til at træne sammen frem til slutningen af juni,” slutter Thomas Renneberg-Larsen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

De FHK-spillere, der genoptager træningen, er Jimmi Andersen, Emil Tellerup, Martin Bisgaard, Rune Andersen, Kristian Stoklund, Jakob Mikkelsen, Kristian Olsen, Rasmus Thiemer-Jensen, Mathias Hedegaard, Rasmus Meyer, Jakob Frederiksen og Kasper Young. Marcus Rahbek og Jesper Lindgren er ikke indkaldt, da de er skadet, oplyser Thomas Renneberg-Larsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer