Det har igennem længere tid været kendt, at Rune Schrøder forlader FHK til sommer. Nu er bagspilleren blevet offentliggjort som ny spiller i en klub, der i denne sæson har deltaget i Champions League.

I de to seneste sæsoner har Schrøder huseret på venstre back i FHK. Det er slut til sommer efter, at parterne blev enige om at gå hver til sit. Den situation har Rune Schrøder været bekendt med i lang tid, og derfor har han afsøgt sine muligheder, og det har nu udmøntet sig i en to-årig aftale med IFK Sävehof.

“Jeg er stolt over at kunne kalde mig Sävehof-spiller til sommer. Det er en stor klub med et super setup, en god træner og et spændende hold. Jeg har valgt Sävehof, da jeg vil spille med om titler, og jeg håber på at kunne være med til at hive endnu en titel til klubben og byen. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med den svenske liga, samt møde mine holdkammerater og alle mennesker omkring klubben,” siger Rune Schrøder til klubbens hjemmeside.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

IFK Sävehof sportschef er den tidligere Aalborg-spiller Emil Berggren. Han siger følgende om klubbens nye tilgang:

“Rune er en fint udviklet venstre back, som har et bredt repertoire, og kan lave mål fra alle vinkler. Samtidig er han en spiller med en høj fart og god teknik. Rune, som har skrevet under på en to-årig aftale, var den sidste brik i puslespillet til vores hold, som nu er klar til næste sæson,” forklarer Berggren.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer