I en sidste testkamp inden det på onsdag går løs mod Bjerringbro-Silkeborg i Herre Håndbold Ligaen spillede FHK lørdag eftermiddag mod Flensburg-Handewitt. I kampens første 50 minutter gav fredericianerne storholdet kamp til stregen, men til sidst trak Flensburg fra og vandt med 30-32.

FHK spillede lørdag eftermiddag sæsonens sidste træningskamp. Det skete i Juelsmindehallerne, der dannede rammerne om kampen mod det tyske storhold, SG Flensburg-Handewitt, som er på træningslejr i Juelsminde. Det sker, da deres teammanager og klublegende, Lars Christiansen, bor i byen.

Til kampen var FHK uden Kasper Young, der døjer med en skadet skulder og i forhold til de øvrige opstartskampe var FHK også uden Rune Andersen, der er vredet om på foden. Derudover var Kristian Olsen og Rasmus Thiemer-Jensen fortsat ude, men til gengæld var der comeback til Mads Emil Lenbroch. Med i truppen som gardering for Young og Andersen var Oliver Skytte fra 2. divisionsholdet og Jonas Kruse fra U19-holdet.

Fra start var det ikke til at se, at Flensburg til dagligt spiller i den tyske Bundesliga, og Fredericia er et hold, der i denne sæsons skal kæmpe om at komme med i slutspillet. På trods af, at Flensburg startede på banen med profilerede spillere som Hampus Wanne, Jim Gottfridsson, Lasse Svan og Lasse Møller, var det FHK der stjal fokus.

Med et tempofyldt angrebsspil splittede de gang på gang tyskernes defensiv ad. I den anden ende brændte Emil Tellerup den også af. I indledningen pillede han blandt andet en helt fri afslutning fra Lasse Svan og et straffekast fra Hampus Wanne.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I angrebet boltrede Rasmus Meyer sig, og med sit tredje mål gjorde han det til 9-5 12 minutter inde i opgøret, og den fredericianske fremmarch fortsatte. Emil Tellerup satte spillet hurtigt igang, og kastede bolden op i labberne på Jakob Frederiksen, der scorede til 12-6 efter 14 minutter. Det blev for meget for Flensburg-træner Maik Machulla, der forlangte timeout.

Et par afbrændere i angrebet, og bolde, som Emil Tellerup skulle have taget, gjorde Flensburg fik reduceret til 14-11 efter 23 minutter. FHK forlangte derfor timeout, og i den forbindelse blev Jimmi Andersen skiftet ind på banen i stedet for Tellerup.

Det ændrede ikke på kampbilledet. Jimmi Andersen fik heller ikke fat i noget, og angrebsmæssigt kørte spillet heller ikke som smurt for FHK. Derfor endte Flensburg med at gå til pause foran 16-17 efter en tempofyldt første halvleg.

Fra anden halvlegs start kom der igen fart over FHK. Jimmi Andersen pillede to gange i træk Magnus Jøndal, og i den anden ende skød Kristian Stoklund med skarpt. Det gjorde, at fredericianerne kom foran 20-18 fem minutter inde i anden halvleg.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Som det også var tilfældet i første halvleg kunne FHK ikke holde kadencen. Flensburg straffede hver eneste lille sprække, som FHK gav dem og det gav nordtyskerne en føring på 22-25 med et kvarter igen. FHK’s assistenttræner, Ole Damgaard, tog konsekvensen og gik prompte hen mod dommerbordet og forlangte timeout.

I timeouten blev det kommanderet, at FHK skulle syv mod seks, og det viste sig at være effektivt. Fredericianerne flåede Flensburgs forsvar op igen og fik reduceret til 24-25  efter flotte scoringer af Mads Lenbroch og Anders Kragh Martinussen. Modsvaret kom med det samme fra Flensburg, der forlangte timeout med 11 minutter igen.

Flensburg fik fuld valuta ud af timeouten. De strammede grebet, og FHK havde ikke held med at ramme indenfor målrammen, og i den anden ende var Flensburg effektive. Med seks minutter igen havde de fået oparbejdet en føring på 24-28 og det kom FHK sig ikke over. Derfor endte de endte med at tabe den sidste træningskamp med 30-32.

FHK’s målscorere: Kristian Stoklund 5, Anders Kragh Martinussen 4, Rasmus Meyer 4, Mishels Liaba 4, Nicolaj Nørager 3, Martin Bisgaard 2, Mathias Hedegaard 2, Mads Emil Lenbroch 2, Jakob Frederiksen 1, Oliver Skytte 1, Jakob Mikkelsen 1, Jesper Lindgren 1.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer