Fredericia Håndboldklub møder tirsdag aften TTH Holstebro i årets sidste kamp. FHK-træner Jesper Houmark kalder dem lidt en storebror i forhold til spillestilen, hvor de to hold minder om hinanden.

Efter sidste uges sejr mod TMS Ringsted på 30-24 skal FHK nu spille årets sidste kamp. Det sker i Gråkjær Arena, hvor TTH Holstebro tager imod de fredericianske gæster.

»Det bliver spændende. Holstebro er et godt kontrahold, og jeg har tidligere kaldt dem lidt en storebror pga. spillestilen, hvor de gerne vil løbe som os. De har lidt mere rutine end os, og på det parameter er vi forskellige. Til gengæld har de mistet Meklenborg, der er skadet,« konstaterer Houmark.

Men nogen kan den irriterende lillebror vel godt drille storebror?

»Ja, lillebror skal nogen gange have den største gave,« siger Jesper Houmark med et smil med henvisning til en tidlig julegave med en FHK-sejr i Holstebro.

http://adp-as.dk

Sidst FHK og TTH Holstebro spillede var d. 25. november i thansen ARENA, hvor gæsterne vandt 33-35 efter en fredericiansk pauseføring, men den kamp kan Houmark ikke bruge til særlig meget, fortæller han.

»Det bliver to vidt forskellige kampe, da de kommer i en anden opstilling. Meklenborg, der styrede TTH’s angrebsspil, er en anden type end Allan Damgaard, der nu vil få en større rolle end i det første opgør. Men vi har stor respekt for Damgaard og også Aaron Mensing, der spillede rigtig godt mod os sidst,« siger Jesper Houmark.

For første gang siden coronapandemiens udbrud er FHK blevet ramt af et smittetilfælde. Mathias Hedegaard er blevet testet positiv for Covid-19, og med i truppen er derfor U19-spilleren Jonas Raundahl.

»Det kommer til at betyde, at Rasmus Meyer nu skal spille en endnu større rolle, men det er han klar til. Det bliver Jonas’ første ligakamp, men han har trænet fuldt med hele efteråret og er på kontrakt, så han er helt inde i vores systemer,« siger Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kampen bliver FHK’s sidste i 2020, og selvom det kan virke tiltrængt med en juleferie og landsholdspause, så havde FHK-træneren gerne fortsat med at spille.

»Det er ærgerligt, at vi skal på ferie nu, vi vil gerne spille. Hvis man kigger på tabellen for de sidste ti runder er vi på andenpladsen, så for os havde det ikke gjort noget at fortsætte, men sådan er de,« forklarer Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem TTH Holstebro og FHK klokken 20:30.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer