Torsdag aften løber FHK på banen mod Skanderborg, og det er ikke et hvilket som helst hold, selvom de ikke har ligaens største budget. FHK-træner Jesper Houmark kalder dem rækkens mest sammenspillede hold, men trods det ser han gode muligheder for at hente sæsonens første sejr på hjemmebane.

Pointmæssigt har FHK i den seneste tid fået hul på bylden. Både spillemæssigt og ikke mindst pointmæssigt, og det mønster håber Jesper Houmark gentager sig torsdag aften, hvor Skanderborg er modstanderen.

»Jeg håber, at vi kan tage to point. Det kræver, at vi kan bygge på det vi har leveret senest mod SønderjyskE. Vi møder rækkens mest sammenspillede mandskab og et af de hold, der laver færrest teknisk fejl,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Skal I så bare op og slå deres spil i stykker så I kan løbe kontra, der er  et af jeres kendetegn?

»Det er ikke kun det som det handler om. Vi havde mange redninger mod SønderjyskE, og det gjorde, at vi kunne løbe kontra der. Skanderborg er et godt mandskab, men de kan have offdays. Hvis de får styr på deres forsvar og kontrasfase er de svære at have med at gøre,« siger Houmark.

Sidst FHK var i aktion var for en uges tid siden. Siden da har holdet arbejdet hårdt i træningslokalet, og det har især været med et punkt for øje.

»Vi skal stå endnu skarpere defensivt, og prøve at bruge alle spillerne igen. Vi har trænet godt, og har haft alle med, så det ser godt ud, synes jeg,« forklarer Jesper Houmark, der især glæder sig over, at Mishels Liaba er kommet igang på det seneste:

»Det giver et andet aspekt i vores spil og det gør, at holdene skal forholde sig anderledes til os. Liaba har budt sig godt til, og bombet den ind, når han har spillet,« siger Houmark.

http://adp-as.dk

Starten på sæsonen var hård for FHK. Spillet flød ikke, og efter seks kampe stod fredericianerne blot noteret for to point. Det er der ændret på siden, og nu er fakta efter ni kampe seks point. Det gør det til en anden oplevelse at være FHK-træner for tiden.

»Det er meget sjovere, når det går godt, men vi har haft troen på at det nok skal lykkedes for os at komme igang,« siger Jesper Houmark.

Sæsonen har hidtil budt på fire hjemmekampe i ligaen og en pokalkamp. Fælles for alle kampene er, at det er blevet til nederlag, men den stime ser Houmark gerne vender i aften.

»Vi vil utroligt gerne vinde på hjemmebane, men ser man på, hvem vi har mødt, har det været Aalborg, BSH og Skjern, og så mødte vi Mors-Thy senest, og de har været stærkt spillende. Med lidt held havde vi fået point mod Mors-Thy, men nu må det gerne være vores tur til at være heldige,« slutter Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem FHK og Skanderborg klokken 20:00.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer