22-årig Mads Lenbroch skifter fra sommeren 2023 Fredericia Håndboldklub ud med Bjerringbro-Silkeborg. Det oplyser midtjyderne.

Lenbroch kom til FHK i sommeren 2020, hvor han skiftede til FHK på en tre-årig aftale, men når den aftale udløber, drager han videre i karrieren.

– Jeg har valgt Bjerringbro-Silkeborg, da jeg hurtigt har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Det er en klub med to dygtige trænere og et stærkt træningsmiljø, som jeg kan udvikle mig rigtig meget i, siger Lenbroch.

Sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, Michael V. Knudsen, ser store spidskompetencer i den nuværende FHK-spiller.

– Mads Lenbroch er en yderst spændende fløjspiller. Han har spillet adskillige ungdomslandsholdskampe for Danmark, ligesom han i øjeblikket er udtaget til udviklingslandholdet. Så en profil med et enormt potentiale og med store ambitioner om at vinde titler til BSH. Det passer godt ind i vores målsætninger, siger Knudsen.

Tidligere på året forlængede FHK’s anden venstre fløj, Martin Bisgaard, der har fået langt størstedelen af spilletiden i den indeværende sæson, aftalen med FHK frem til sommeren 2024.

AVISEN har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Fredericia Håndboldklubs direktør, Thomas Renneberg-Larsen.