Fredericia Håndboldklub er blevet tildelt to TV-kampe i Herreligaen indtil videre. Det drejer sig om sæsonpremieren mod sølvvinderne fra GOG og lokalopgøret mod KIF Kolding på udebane.

Det er ikke gået ubemærket hen fra TV 2, at FHK er tilbage i Håndboldligaen efter otte års fravær.

Således livetransmiteres FHKs åbningskamp i sæsonen, der er på hjemmebane i thansen arena mod GOG d. 2. september klokken 20:00.

“Vi er glade for at TV 2 SPORT kommer og viser vores flotte arena frem. Det betyder meget for både for Fredericia som by og os,” siger daglig leder i FHK, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Det er en fed kamp at få på hjemmebane. Det er selvfølgelig ikke en kamp, hvor vi regner med to point, men det bliver en fed oplevelse at få målt os med de bedste. Det er en gratis kamp at starte ud med for os, og vi ser frem til at vise os frem i landsdækkende tv.”

Ikke nok med, at sæsonen første kamp transmiteres på tv, så venter der også en kamp på landsdækkende tv d. 5. oktober mod KIF Kolding på udebane.

“Det bliver virkelig fedt, at vi kommer på TV 2s hovedkanal mod Kolding. Det er et opgør, som vi virkelig har set frem til, og der skal nok blive gang i den dernede,” siger Thomas Larsen.

Mens FHK starter sæsonen mod GOG på hjemmebane venter Mors-Thy Håndbold i kamp to. Se hele FHKs kampprogram ved at klikke her.

http://bit.ly/sofielindelecture