Bortset fra indledningen af kampen, hvor målene fløj ind i begge ender, havde FHK styr på begivenhederne, da holdet i den sidste testkamp besejrede TMS Ringsted med 37-31.

FHK spillede mandag eftermiddag deres sidste træningskamp før det går løs d. 3. februar mod KIF Kolding. I forhold til den seneste kamp var Emil Tellerup igen til rådighed, mens Mishels Liaba fortsat sad ude med en mindre skade. Netop Tellerup fik chancen fra start, men bortset fra et reddet straffekast i kampens indledning, fik han ikke fat i noget. Det gjaldt heller ikke TMS Ringsteds Frank Mikkelsen, som kunne konstatere at hverken TMS- eller FHK-forsvaret fik tacklet af.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK tog hurtigt konsekvensen. Mads Lenbroch blev sat på banen for at ligge fremme i et offensivt forsvar, men det fik ikke nogen effekt. Efter 12 minutter var FHK bagud med 8-12, og konsekvensen blev, at Mikkel Løvkvist blev sat ind mellem stængerne. I første omgang fik det ikke nogen betydning, da FHK få minutter efter forlangte timeout ved stillingen 10-14. Derefter begyndte FHK-forsvaret og Løvkvist at få fat, og særligt den unge keeper fik markeret sig med den ene stor redning efter den anden. Angrebsmæssigt havde FHK især succes med at finde Rasmus Meyer på stregen, og det gav fredericianerne deres første føring efter 27 minutter på 18-17, og da der blev scoret yderligere et FHK-mål inden pausen, så gik FHK til pause foran 19-17.

http://adp-as.dk

I anden halvleg fortsatte FHK med at udvide føringen. Med 20 minutter igen var Jesper Houmarks tropper foran med 29-23 efter, at Rune Andersen og Jakob Mikkelsen var startet i bagkæden sammen med Kristian Stoklund fra anden halvlegs start, og med den sikre føring så Houmark sit snit til at bringe U19-spilleren Jonas Kruse i spil. Han lagde sig ind på venstre back i stedet for Andersen, men det var Lenbroch, der stjal fokus i den periode med to scoringer i tom kasse.

TMS Ringsted havde i den resterende del af kampen ikke kvalitet til at presse FHK, og derfor endte det med en sikker FHK sejr på 37-31.

FHK’s målscorere: Rasmus Meyer 6, Martin Bisgaard 6, Kristian Stoklund 5, Nicolaj Nørager 4, Mads Lenbroch 4, Kasper Young 3, Anders Kragh Martinusen 3, Rune Andersen 2, Jakob Mikkelsen 2 og Mathias Hedegaard 2.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer