Efter en sløj første halvleg, hvor FHK førte 11-12, satte fredericianerne tingene på plads i anden halvleg mod Hjørrings 3. divisionshold i Santander Cuppens femte runde. FHK endte med at vinde opgøret 20-33.

FHK tog torsdag aften hul på pokalturneringen. Det skete i Hjørring, hvor holdet drog af sted uden Jesper Lindgren, Rasmus Thiemer-Jensen og Nikolaj Mehl i truppen. Til gengæld var der blevet plads til Marcus Rahbek og Anders Sell.

Netop Rahbek og Sell startede inde. Det gjorde de sammen med Emil Tellerup, Jakob Frederiksen, Jakob Mikkelsen, Rune Andersen og Rasmus Meyer, og det gik ikke godt fra start. 6-3 var stillingen efter otte minutter, og så blev det for meget for Jesper Houmark, der satte Kristian Olsen på banen i stedet for Mikkelsen.

Det hjalp ikke i første omgang. Den unge komet havde ikke dagen, men via gode aktioner af Marcus Rahbek kom FHK i gang og fik reduceret til 8-6. Det gjorde, at Hjørring forlangte timeout for at få ro på.

Forsvaret var steppet op for FHK og det gjorde, at Emil Tellerup fik bedre arbejdsbetingelser og det gjorde FHK kom bedre med. Efter tre mål i træk af Martin Bisgaard kom FHK for første gang ved stillingen 9-10.

Trods føringen var spillet stadig ikke i top. FHK smed bolden for nemt væk både i det etablerede spil og skudmæssigt og det gjorde, at Hjørring på resten af første halvleg. Derfor endte FHK med at gå til pause foran 11-12 efter en første halvleg, der var langt under standard.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Fra anden halvlegs start satte FHK sig tungt på kampen. Rune Schrøder var toptændt, og det kombineret med, at Hjørring løb tør for kræfter trak FHK nemt fra. Allerede i slutningen af første halvleg manglede hjemmeholdet luft, og den tendens forsatte.

Med 23 minutter tilbage af opgøret var den fredericianske føring på 14-17, og det gjorde, at Hjørring forlangte timeout i et sidste forsøg på at holde spænding i kampen, men det lykkedes ikke.

I stedet for at hente ind på FHK, så blev Hjørring løbet over efter timeouten. Mål af Kristian Stoklund og Marcus Rahbek krydret med gode forsvarskationer gjorde, at FHK-toget af sted uden at se sig tilbage.

16-24 var stillingen med et kvarter igen, og ind i FHK-målet kom Nick Knudsen, og han tog straks fra, men der gik ikke gisp igennem tilskuerne efter den ene redning. Knudsen blev skudt direkte i hovedet fra Hjørrings stregspiller, men keeperen tog det i stiv arm og efter en tår vand var han klar igen.

Knudsen fortsatte med at storspille og fra fløjen viste Rahbek sig frem på fornemmeste vis. Med sit syvende mål scorede han til 18-31 med fire minutter, og så blev det for meget for Hjørrings træner, som forlangte timeout.

Føringen på 13 mål bevarede FHK resten af kampen, og efter et fantastisk indhop af Nick Knudsen, der stod på uhørte 66 %, endte det med en sejr på 20-33. Dermed er FHK klar til sjette runde af Santander Cup.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer