Forside FHK FHK-kvinder kæmper alt hvad de har lært

FHK-kvinder kæmper alt hvad de har lært

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder kæmper alt hvad det har lært, men de har haft en svær efterårssæson og håber nu på god opbakning i den sidste kamp inden julepausen.

Op til sæsonen mistede FHK-mandskabet flere af sidste sæsons profiler, og ikke nok med det, så er det fredericianske mandskab løbet ind i en del langtidsskader i løbet af sæsonen.

“Vi løber ind i nogle øretæver, da vi har en meget smal trup, hvilket gør det   yderst begrænset i forhold til at skifte ud/ind. De tilbageværende piger kæmper og knokler, men der er ikke mange på holdet, der har 1.divisionserfaring, og det bliver vi straffet for. Vores U19 får mere og mere ansvar på holdet, og de udvikler sig fra uge til uge, men det er klart, at den manglende erfaring i truppen ofte bliver afgørende,” siger FHK-træner Ana Razdorov og fortsætter:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“At Mia Nygaard så brækker en finger inde i målet, gør, at truppen er presset på de alle ressourcer. MEN de piger, der er tilbage på holdet, de knokler, de kommer til alle træninger, og de slås med alt, hvad de har. Så ja, vi er enormt ærgerlige over de mange skader, hvor vi primært er rigtig kede af disse skader, specielt på pigernes vegne. Vi kæmper og kæmper og håber i hver eneste kamp på, at vi kan ”stjæle” et point eller to. Men jeg synes, at vi har mange spændende spillere, som har budt ind med rigtig fine præstationer, men vi har dog ikke formået at få det hele sat sammen i 60 minutter – endnu.”

“Vi er et ungt hold, hvor flere stamspillere er ude med skader, så vi har ekstra brug for opbakning. Derfor håber vi på, at mange vil møde op og støtte os i kampen mod Roskilde,” lyder det fra Ana Razdorov.

Der er kampstart mellem FHK og Roskilde lørdag klokken 15:00. Forud for opgøret er FHK på 11. pladsen og har to point op til Gudme, der er på niendepladsen, som giver adgang til playoff-kampe om overlevelse i 1. division.

https://goo.gl/MSbg7k